עבודה ואמינות

חMודי

New member
עבודה ואמינות

האם לדעתך קשה לעבוד בעבודה שיודעים שבאידאולוגיה שלה היא מטעה אנשים בין אם במכירות פרונטליות ובין אם עבודה מכירתית
שלא דורשת לכאורה תואר, אבל פשוט עובדת על אנשים בעיניים או עבודה משעממת כמו קופאי או סדרן שלא דורש להתעסק עם אנשים -כמו "מוכר",

האם בגלל עבודה שאתם צריכים לעבוד על אנשים בעיניים לא הייתם עובדים במקצוע שהמשכורת שלכם היתה מגיעה למינימום +- ואתם מרגישים שזה קשה לכם להגיד משפטים כמו- מבצע מסוים - קנה X קבל Y במבחיר מבצע, אבל ברור לך בתוכך שהמוצר שתקבל טאבלט ב-200 שקל שזה זבל גם לאדם מבוגר, נניח.

shapir1

New member
לא כל כך מובן מה אתה מנסה לשאול..

אבל פחות או יותר הבנתי שאתה מדבר על התנגשות בין אידאולוגיה או מהות, לבין עבודות מסוימות, בייחוד כל מה שקשור במכירות.
אז אני חושבת שזה משתנה מאדם לאדם, ולכן לא כולנו עוסקים במכירות או שיווק. מי שפחות מפריע לו או אין לו דעה מסודרת / מגובשת בנושאים האלה, לא יתקשה לעסוק במכירות גם אם הוא יודע שמה שהוא מוכר הוא לא הכי מוצלח או יעיל, ולהפך.

חMודי

New member
אם איזה אנשים את תעדיפי להיות בקשר

כאלה שינסו למכור לך את הכל ולעשות מניפלציות או דווקא כאלה שלא?

כי זה לא שווה לעשות מניפולציה בעבור 23 שקלים לשעה+ עמלות של גירושים.

yaelmmmmm

New member
צודקת shapir1!

זה קשה עד בלתי אפשרי לאורך זמן. ובוודאי לא מומלץ
חשוב ביותר שהערכים של הארגון בו אתה עובד ייפגשו עם ערכיך. אגב, האם בעבור 223 ש"ח לשעה + עמלות של אלפי שקלים לא שווה לעשות מניפולציה?

חMודי

New member
עמלות של אלפי שקלים בולשיט,

גם אם כן עדיין יכולים לפטר אותך כי זה לא מקצוע שדורש הכשרה וכו'
כי כל אחד יכול לעסוק בזה
ולכן זאת עבודה שכל יום יומים אתה יכול ועלול להיות מפוטר. או המנהל שלך כל הזמן מתחלף מפאת התנאים.

shapir1

New member
אבל זה לא רלבנטי בכלל עם איזה אנשים אני

מעדיפה להיות בקשר או לא..

ויש אנשים שמאוד אוהבים את תחום המכירות, אני מכירה כמה כאלה מקרוב, זה מלהיב אותם והם יודעים לעשות את זה מצוין. אולי הם לא היו עושים את זה בשביל השכר הזה, אבל כל אחד ודרישותיו הוא.

אני, באופן אישי, לא מסוגלת למכור או לשווק שום דבר שאני לא מאמינה בו ולכן אני לא נמצאת בעסקי המכירות. אני לא יודעת על איזו עבודה אתה מדבר שכל אחד יכול לעסוק בזה, אבל אני חושבת שלא כל אדם יכול לעסוק במכירות, צריך להיות מקצועי גם בתחום הזה, כריזמטי, לדעת לשכנע, לנהל מו"מ, לא להירתע מהתנגדויות של לקוחות / ספקים. לא לכולם זה בא באופן טבעי.

למעלה