עבודה ב VC++ ו... JAVA

שלי26

New member
עבודה ב VC++ ו... JAVA

שלום כולם. יש לי להגיש 2 עבודות של סוף סימסטר. כל אחת מהן בשפת תכנות אחרת (כאמור לעי"ל) העבודות כוללות דרישות מסויימות. הרמה היא סבירה (לא מידי גבוהה, לא מידי נמוכה). מוכנה לשלם עבורן סכום הוגן (לא גבוה, לא נמוך). לפרטים, נא להשאיר לי הודעה ב 053-318922 ואם ניתן- לעדכן אותי בהודעה על איזה משתי העבודות מדובר, וכן מס´ טל´ לחזרה. תודה, שלי

Zack DA

New member
נו באמת

את לא באמת מצפה שמישהו כאן ישתף פעולה עם מעשה הרמאות שלך, נכון ?

Zack DA

New member
הבה ונחשוב

הוא משתף פעולה עם מעשה רמאות שפל ולא מוסרי...

Zack DA

New member
מקנא ??

במה, שעשית מעשה שפל וקבלת תשלום תמורתו ? לא, אני לא מקנא... שיהיה לך יום טוב ! צחי

Zack DA

New member
אתה מתבדח (אני מקווה)

המעשה השפל הוא לא בכתיבת התוכנה, אלא בשיתוף הפעולה במעשה רמאות (שהוא מעשה שפל). זה כמו שמישהו יקח רובה וירה במישהו, ותשאל "מה לא בסדר בללחוץ על הדק של רובה". אני מקווה שאתה מתבדח. צחי

לא מוכן תמורת סכום הוגן אם כי מוכן תמורת סכום לא הוגן. מכיוון שמה שאת מבקשת הוא לא הוגן, זה רק הוגן...

Zack DA

New member
איך אפשר לומר כזה דבר ?

אני הבחור היחיד כאן עם קצת מוסר ?

Zack DA

New member
אכפת לי !

לא נעים לי לחיות בחברה שבה כולם מרמים את כולם. אם מישהו ירצח אותך מחר - אכפת לי ! אם מישהו מרמה מוסד זה או אחר - אכפת לי ! זה אותו העקרון בדיוק. ובנימה זו - מנהלי הפורום - אנא מחקו בקשות כאלו... צחי

ihovav

New member
צחי - תראה

אין סיבה להוריד את ההודעות האלו - לא יודע אם שמת לב - אבל רוב העונים למודעה חוץ מאחד - שגם לגביו אני בספק אם התכוון באמת לעזור - שללו את הענין כל אחד בצורתו הוא - וגם אותו אחד שכתב שהוא יעשה את העבודה במחיר לא הוגן בגלל שהמעשה הוא לא הוגן - שולל את המעשה ומביע את ההסתיגותו מהענין בדרך צינית ההודעה הזו הושארה כדי לשמש תמרור לאלו שרוצים לקנות עבודות - פה הם לא ימצאו את מה שהם מחפשים - ואולי יבינו את המסר ויעשו אותן בעצמם

Zack DA

New member
הלוואי וזה היה כך

שים לב שהמשתמש yair26 מודה בפה מלא וללא בושה שהוא התקשר לאותו אחת שהציעה לעשות בשבילה את העבודה. ולמרות מה שכתבת, לפעמים זה לא כך ובשורה התחתונה - נתנת כאן במה לפרסום עבודות בתשלום. לאט לאט (אם לא נעצור את זה, ביחד ועכשיו), אחוז ההודעות האלו יהפוך לבלתי נסבל. זה גם יהיה הסוף של הפורום הזה, או לפחות סופו כפורום ענייני ששם על עצמו ערכים כמו הגינות ומוסר. חומר למחשבה. צחי

../images/Emo45.gif יפה אמרת Zack!

ליאיר: חברה בלי ערכים ובלי מוסר היא פרימיטיבית. חברה שבה רמאות היא נורמה מקובלת היא חברה דפוקה ורקובה. במדינה שבה סטודנטים מרמים בלימודים, גם פקידי הבנקים גונבים כספים, וגם השרים וחברי הכנסת משקרים. אכפת לנו, כי זאת המדינה שלנו. אכפת לנו ממנה. עד כאן הטפות מוסר להלילה. לילה טוב!
(ואני מסכימה עם המנהל שאין צורך למחוק. התגובות כבר עושות את שלהן.)

למעלה