עבודה בתחום המדיה

• פותח הנושא nesa
  • פורסם בתאריך

nesa

New member
עבודה בתחום המדיה

שלום לכולם אני כרגע לפני לימודים ואני קצת לא יודע איפה מה ללמוד. תחום שנורא מעניין אותי זה תחום הטלוויזיה, אני פחות מדבר על היצירה בתחום הזה כמו במאי או צלם למשל אלא יותר על העבודה בחברות כמו יס והוט וזה (רכש, הפקה וכדו). מקווה שהבנתם למה שהיתכוונתי. אז בקיצור אני לא יודע מה ללכת ללמוד שקשור לתחום הזה, יש למישהו המלצות?

רכש או הפקה

שלום לך קצת לא ברור למה אתה מתכוון רכש והפקה הם תומים שונים רכש קשור לעולם של מנהל עסקים ושרשרת אספקה הפקה היא עולם שמצריך גם כן יכולות ארגון אך ההתמחות בו היא בהפקה בתחום התקשורתולרוב נדרשת הכשרה בתחום התקשורת במסלולים שיש בהם גם התנסות מעשית ולא רק תאורטית אולי תפרט קצת על איך אתה רואה את עבודתך בעתיד, מה היית שמח לעשות, כיצד אתה מדמיין את זה כדי שאפשר יהיה להבין מה מעניין אותך אפרת נצר וייס

nesa

New member
הפקה עם נגיעה ברכש

אני יותר בכיוון של הפקה אבל גם מעניין אותי מאוד עניין הרכש (עריכת תוכן נראה לי קוראים לדבר הזה). מקווה שתוכלי לעזור לי

רכש תוכניות?

אתה מתכוון לרכש תוכניות? בכל אופן- מה שמתאים למה שאתה מתאר הוא תכניות בתקשורת שיש להן פן מעשי ולא רק פן תאורטי רכש הוא מושג שונה כשמוציאים אותו מהקשר של תקשורת מה מעניין אותך לעשות בתום הזה ולמה זה מעניין? ספר קצת כדי שאוכל להבין ולכוון אותך יותר אפרת נצר וייס

למעלה