עבודה בשירה

AdiGoldman

New member
עבודה בשירה

אני יודעת שזה לא פורום מחפשי עבודה (לא לדאוג, גם שם שאלתי) אבל אני רוצה לשאול את זה פה בגלל שלדעתי לעבודה הזאת, יש לרוב קשר אליכם... מה גם שבשרשור הזה, יש הרבה תסכול מהעבודות שלי.. חחחח אז זה כן המקום חחח כמו שאתם יודעים, אני עובדת בשתי עבודות. מ6:45 בבוקר עד 15:45 במשרד ובערבים (3-4 ערבים בשבוע ובד"כ גם שבת בערב) ממלצרת עד בערך חצות. הסיבה שאני עובדת כל כך הרבה עבודות היא, לא ההנאה שבדבר והכיף שבלישון בקושי 4 שעות בלילה אלא שכמובן, אני חוסכת את כספי בשביל טיול שבע"ה יתקיים בשנה הבאה. אלא שזה לא בדיוק "טיול" כמו כל דבר. אני זמרת. ואחרי שנים של לימודים וחלומות וכו' אני רוצה לעשות עם זה משהו. ז"א רציתי כל הזמן אבל אחרי ששמתי את הצבא מאחוריי, הבנתי שזה הזמן לגבש את "התכנית הגדולה". בכל מקרה, אני ממש שונאת את עבודת המלצרות וחשבתי שאם אני אמצע איזה מקום שאולי צריכים זמרת, אפילו לפעם-פעמיים בשבוע, זה יכול להיות הרבה יותר כף מלעשות משמרת במלצרות. אני ממש לא סובלת למלצר וזה נראה כאילו שום כסף לא נכסך ואני צריכה להמשיך לעבוד עוד המווווווווון זמן... למישהו יש רעיון למקומות שבהם אפשר לעבוד בתור זמרת? מקומות שאתם יודעים שמחפשים? עוד משהו קטן.. לצערי אין לי שום אזרחות אירופאית ולכן יש לי רק מספר חודשים ספורים לנסות להגשים את מזלי ולא, אני חוזרת לפה וגם במידה ואני חוזרת, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחזור למלצר. ולכן אני לא ממש נותנת לכם איזור מדויק בארץ, כי מבחינתי, אם אני חוזרת, אני גם יגור בצד השני של המדינה, כל עוד תהיה לי עבודה בשירה.. .

ממממ...

יש לי רעיון אבל הוא משלב מלצרות. יש כל מיני מסעדות או אולמות אירועים עם מלצרים מזמרים, נכון זה עדיין מלצרות אבל גם יוצא לך לשיר.

AdiGoldman

New member
מבחינתי זאת אופציה

אבל את מכירה מקומות ספציפיים כאלה?

מצטרפת לאקונומיקה

יש כמה מסעדות שמציעות מלצרים מזמרים ובמסעדות כאלו שווה בדרך כלל לעבוד כי הטיפים מאוד גבוהים ואאל"ט בגלל שלא כל אחד יכול למלצר אצלם במקומות כאלו גם משלמים למלצרים הזמרים (אבל אל תתפסי אותי במילה). יש אפשרות נוספת אבל אני לא יודעת אם תאהבי אותה - הפעלות לילדים... היות שזה מתקיים בעיקר בשבתות (למעט חופשים) השכר הוא יותר ממינימום והקהל שאיתו את עובדת הוא יחסית נוח.

AdiGoldman

New member
אני חיפאית

אבל כמו שאמרתי. אני אופציות ומצדי גם בכל הארץ. אולי לא לעכשיו אבל גם לכשאני אחזור (אם אני אחזור)

למעלה