עבודה בשוק ההון

hifi9

New member
עבודה בשוק ההון

שלום לכולם ובייחוד לאילו שעובדים בתחום אני אקדמאי בן 33 אני מתענין בשוק ההון ומנהל תיק השקעות עצמאי אני שוקל הסבה מקצועית כבר כמה חודשים אין לי נסיון או הכשרה פורמלית בתחום אבל יש לי קליטה מהירה בצורה יוצאת דופן ציון פסיכומטרי 707 ולימודים אקדמאים שסייעו בפיתוח חשיבה יצירתית קשה לי מאוד למצוא עבודה בדרכים הפורמליות עם הראש הקשה מאוד של האירגונים האם מישהו יכול לעזור לי למצוא עבודה בתחום? זה יכול להיות כל עבודה אפילו תמיכה טכנית בלקוחות או משהו כזה

Kayben

New member
דיעה פרטית

דבר ראשון, אני לא ממש מבין מה קשור פסיכומטרי - כמו שזה כנראה לא מסייע במיוחד למצוא עבודה. חוץ מזה, מן ההיגיון שעל מנת לעבוד בתחום, צריך לענות על הדרישות של התפקיד מבחינת השכלה לפחות. למה שלא תיקח איזה קורס? זה יתן לך הכשרה פורמלית וגם תעודת הכשרה כל שהיא... יש גם כל מיני פטורים שאפשר להוציא שרלוונטים לתחום. אם אתה בעל קליטה מהירה, כנראה תוכל להתמודד עם הלימודים בקלות... ועוד מחשבה יצירתית - לפנות לחברות כוח אדם, בנקים וחברות השקעה ויעוץ ולבדוק האם הם מחפשים עובדים... ואם כרגע לא, איזה סוג אנשים עובדים שם מבחינת השכלה וניסיון.

hifi9

New member
תודה אשמח לעוד תגובות

אשמח לקבל תגובה ממגיב לא סידרתי

קוה

New member
קיבלתי כעת אי מייל שעשוי לענין אותך

לכלל פיננסים בטוחה דרושים אנשי/ות מכירות טלפוניים. דרישות המשרה: * רקע בכלכלה/מנע"ס/שוק ההון- יתרון * נסיון בשיווק טלפוני - יתרון * עבודה בשעות הערב מינימום 3 משמרות בשבוע * שכר בסיס + עמלות גבוהות * אפשרויות קידום למצטיינים/ות מס' משרה כפי שפורסמה באתר ג'ובמאסטר: 77626. שלח להם פקס, מדרישות המשרה הם נראים לי בעלי ראש פתוח. תעבור באתר שלהם ותקרא קצת עליהם. אני לא עובד שם ולא יודע יותר מזה. בהצלחה.

Kayben

New member
זה לא שאני מגיב סדרתי

זה אחרים פשוט לא פעילים :)

acnolimit

New member
רישיון

בגדול, הדרך המהירה ביותר בשבילך להיכנס לתחום היא לעשות את מבחני הרשות לייעוץ או ניהול תיקים במאי הקרוב אחרי שסיימת את המבחנים, אתה צריך לחפש לעשות סטאז' ברגע שיש לך רישיון (אחרי הסטאז'), תוכל לעבוד בבנק או בית השקעות או אפילו לפתוח משרד משלך.... לפרטים על הרישיון כנס לאתר הרשות לניירות ערך... www.sec.gov.il

למעלה