עבודה בשגרירות סין

PonPon82

New member
עבודה בשגרירות סין

מישהו אולי יודע איך פונים בנוגע לחיפוש משרה בשגרירות סין בישראל? אני פשוט טסה לסין בעוד שנה וחצי במסגרת לימודים של בעלי שם ומעוניינת לעבוד שם. חשבתי על למצוא איזושהי משרה בשגרירות סין בישראל שאולי תהיה דרישה לכך שתהיה אפשרות מצידי לטוס לשם, מה שבאמת הולך לקרות. מישהו יודע אם בכלל יש משרות לישראלים בשגרירויות זרות פה בישראל (בפרט בשגרירות סין) או שמא כל המשרות שבשגרירויות השונות הן רק עבור אנשים מאותה מדינה שאותה שגרירות מייצגת? אשמח לקבל תשובות, תודה.

renjintso

New member
למה שלא תפני אליהם?

יש להם אתר, ופרטים ליצירת קשר. אני בספק אם הם יעסיקו ישראלית בתפקיד שדורש טיסות לסין, אבל לנסות אפשר. את יכולה גם לנסות אופציות אחרות: שגרירות ישראל בסין, חברות עסקיות שעובדות עם סין (יש מאות כאלה), לשכת המסחר.

PonPon82

New member
תודה renjintso...

ועוד שאלה קטנה.. ידוע לך איך אני מגיעה לחברות עסקיות כאלה שעובדות עם סין? איך אני יודעת איזו חברה עושה עסקים עם סין? איך פונים אליהם בבקשה למשרה שקשורה בזה? תודה,

renjintso

New member
את רוצה את האמת?

אני לא יודעת עד כמה העובדה שאת טסה לסין בעוד שנה וחצי תשכנע מישהו להעסיק אותך בתחום שקשור בסין, אם אין לך כישורי שפה או איזושהי נגיעה אחרת בתחום. אם את פשוט רוצה רשימת חברות שעובדות בסין, תוכלי לקבל אותה ממכון הייצוא. רמז: כמעט כל החברות הגדולות בישראל, למעט התעשיות הצבאיות, מקיימות תשתית עסקית כלשהי בסין. איך פונים בבקשה? שולחים קורות חיים, ומציינים את העניין הסיני.

למה למעט? גם הם...

רק אל תספרי לבוש
לא הבנתי מה בדיוק את רוצה בשרשור הזה. עבודה בסין אני ממליץ לך לחפש בעוד שנה ושלושה חודשים, ולא עכשיו. אם את רוצה רקע, או שפה, פשוט לכי ללמוד.

למעלה