עבודה בשבת

jacobj

New member
עבודה בשבת

נא לא להתלהם בקשר לעבודה בשבת זה לא כל כך פשוט לא לעובד ולא לבני משפחתו וחלק גדול מהעובדים בשבת היה מותר ברצון על התענוג

אנדרי ז

New member
ומה עם עבודה בלילות?

אני בטוח שחלק גדול מעובדי המשמרות היו מוותרים ברצון על התענוג, מה גם שגם המנוחה בלילות מעוגנת בחוק שעות עבודה ומנוחה למיטב ידיעתי. יחד עם זאת אף אחד משום מה לא מעלה את הנושא הזה, ודאי שלא המפלגות הדתיות והחרדיות. המממ...

פלסטיק

New member
אני בכלל הייתי מעדיף להיות בבית

עם המשפחה ולעבוד רק חצי יום וגם פחות ימים בשבוע המשפחה שלי גם לא נהנית מחודש מילואים בשנה שאני עושה אבל מה לעשות, זה ההבדל בין ילד בן 5 למבוגר. מבוגר צריך גם לעשות דברים בגלל הכרח ולא רק בגלל שהוא נהנה מהם. אתה יודע מה הייתי מעריך? אם היה בא ציבור החרדים ואומר שהוא מתגייס כדי שהחילונים (והדתיים) יוכלו להיות יותר עם המשפחה שלהם או שהיו אומרים שהם יעבדו כדי שנטל המיסים ירד והחילונים (והדתיים) יוכלו לעבוד יותר שעות. אבל כשהחרדי מנסה לאסור עלי דברים כי הוא יודע מה טוב לי (כי הוא חכם ואני טיפש) זה לא ממש טיעון שמדבר אלי

אנדרי ז

New member
ועוד דבר

הייתי מעדיף שהון התועפות שנשפך על הישיבות יילך לתקצוב הסטודנטים כך שלא ייאלצו לקרוע את עצמם בעבודה בנוסף ללימודים ויוכלו להרשות לעצמם לנוח פה ושם גם במהלך השבוע ולא רק בשבת - אלה שבכלל יוצא להם לנוח בשבת...

למעלה