עבודה בקנדה

shayael1

New member
עבודה בקנדה

לאחרונה יצרתי קשר עם משרד עו"ד בנוגע להגשת מועמדות לקבלת אשרת עבודה לקנדה . תהליך הגשת מועמדות (לפי שיטת הנקודות ) אמור לעלות כ- 5000$ למשפחה. לפני שאני נדרש להשקיע כספי , אני מבקש לדעת מהו שוק העבודה בתחומי כלכלה/מנהל עסקים. הנני בוגר תואר שני ובעל ניסיון של כ- 5 שנים בתחום הכלכלה (עבודה בחברה מבחרית). האם יש דרך להגיע לחברות ישראליות בעלי סניפים בקנדה או אפשרויות אחרות למציאת עבודה. אשמח לייעוץ.....

קח עצה ראשונה בחינם.

אתה לא צריך עורך דין. שיטת הנקודות מאד פשוטה ומאד אובייקטיבית. אין בה מקום למעכרים ואנשי ביניים, זה לא ישראל. תוריד את הטופס מאתר מחלקת ההגירה, ותבדוק: אם יש לך מספיק נקודות - הרווחת. מלא ושלח. אם לא - בדרך כלל לא יעזור לך גם בכיר עורכי הדין. בהצלחה.

Sundancer

New member
עבודה בתחום הפיננסי

לא הבנתי בדיוק במה אתה עובד אבל סקטור הבנקאות עבר בזמן האחרון סדרה ארוכה של מיזוגים שהשאירו אווירת אי וודאות בנוסף למיתון. פועל יוצא שברוב המוסדות הגדולים יש הקפאת גיוס בימים אלה. אם אתה מתחיל את התהליך עכשיו, המצב בשוק יכול להשתנות מהותית (לטובה אני מקווה) עד שתסיים אותו, לכן אין טעם להרחיב כעת. כפי שכבר אמרו לך, אין סיבה להשתמש בעו"ד לצורך הגירה לקנדה.

Deshe

New member
עוד פעם: "כן עו"ד, לא עו"ד" ../images/Emo151.gif

הי, וברוך הבא לפורום, קיים ויכוח ישן נושן כאן בפורום (ואם אתה נכנס אז גם בפורום של YNET) בנוגע ל"כן עו"ד לא עו"ד". השורה התחתונה היא שאם המקרה שלך הוא פשוט וברור ויש לך מספיק נקודות בפדרלי אז כנראה שבאמת אין צורך בעו"ד ואפשר להגיש את כל הטפסים לבד. רק שים לב שאתה ממלא אותם בקפדנות ולפי ההוראות כי הקנדים מאוד מאוד פדנטיים. מאידך, אם אתה לא בטוח ומעוניין בחו"ד מקצועית פנה לעו"ד ובקש הערכה ראשונית חינם. זה מקובל בכל המשרדים! תבקש שיבדקו לא רק בפדרלי אלא גם בפרובינציאלי (בד"כ קוויבק). אם אין מספיק נקודות תשאל אותם איך אפשר להוסיף (לימוד צרפתית וכד'). שאל גם לגבי כל האופציות: משקיע, יזם, עבודה וכו'. כדאי לעשות חיפוש יסודי בפורומים מכיוון שישנן עצות לא רעות איך כן ניתן להגר גם אם אין לך ניקוד מספיק גבוה (ראה למשל את האפשרות "להשאיל" כסף לממשלת קנדה...) שיהיה בהצלחה לכולנו! דשא

למעלה