עבודה בקיבוץ

דונה בו

New member
עבודה בקיבוץ

היי, אני חיילת משוחררת כבר חצי שנה, עשיתי פסיכומטרי ואני מחפשת בנרות עבודה שתיתן לי קצת מעבר לכסף. אני רוצה לעבוד בקיבוץ או מושב, לא משנה אם זאת עבודה מועדפת או לא, וכל חיפושיי לא נשאו פרי. אני ממש מחפשת להתחיל לעבוד בקרוב ואני לא יודעת איך אני אמורה למצוא עבודה אם באינטרנט אין הרבה מידע על העבודות בקיבוצים, חוץ ממפעלים (שזה פחות מעניין אותי.) מישהו התלבט בזה גם? מצא משהו? מחפש כרגע? אשמח לכל עזרה ומידע בנושא. תודה ושבת שלום =)

עבודה בקיבוץ לחיילת משוחררת

היי דונה, אל תחפשי דרך חברות ההשמה אלא ישירות דרך מזכירויות הקיבוצים והמושבים. את יכולה לנסות גם דרך התנועה הקיבוצית או באמצעות מכרים בקיבוצים. ממה ששמענו ממספר חיילים משוחררים לאחרונה, הוזכר שמו של קיבוץ שדה בוקר בהקשר מאד חיובי לעבודה לחיילים משוחררים. הכי חשוב- אם זה מה שאת רוצה, אל תוותרי! (אפילו אם הדבר כרוך בלפקוד פיסית מספר מזכירויות של קיבוצים) בהצלחה!

דונה בו

New member
תודה רבה ...

אני אכן אנסה, ובהחלט לוקחת בחשבון נסיעות לקיבוצים עצמם על מנת לקדם את המטרה. אני אמורה פשוט להתקשר למזכירות ולשאול אם הם מחפשים עובדים לתחום מסויים אצלהם? אני לא מחפשת עבודה פיסית ויותר יעניין אותי לעבוד עם ילדים בקיבוץ או באיזשהו כפר נוער לילדים בסיכון (אני רק לא יודעת אם צריך ניסיון והכשרה כלשהי לעבודה הזאת, או מספיק רצון טוב ותקשורת עם ילדים..) בנוסף רציתי לשאול, אין איזו מן קומונה של חיילים משוחררים שמכוונת לדברים כאלה? משהו בסגנון שנת שירות, רק אחרי צבא? זה משהו שממש יהיה טוב ויהווה כתובת טובה לכל מי שרוצה לעבוד אחרי קיבוץ. אני חושבת שאם אין, בהחלט אפשר להתאגד ולהגיע לקיבוץ שצריך עובדים ולהתפזר כל אחד לתחום אחר.. אתם יודעים על קבוצה כזאת במקרה?

geva

New member
לכל קיבוץ יש אדם שמרכז את המש"א

לכל קיבוץ יש אדם שמרכז את המשאבי אנוש, הכי טוב זה לדבר ישירות איתו הוא יודע איזה עובדה פנויה יש בקיבוץ שלו.

geva

New member
לכל קיבוץ יש אדם שמרכז את המש"א

לכל קיבוץ יש אדם שמרכז את המשאבי אנוש, צריך רק לפתוח מדריך טלפונים של הקיבוצים/או באתר של 144 ולהתקשר אליו, הוא יודע איזה משרות פנויות בקיבוץ.

למעלה