עבודה בפ''ת אני מחפש עבודה וצריך שתגידו לי איפה יש כזו?
1 1Fa1 New member 23/8/05 #2 בן כמה אתה? בן כמה אתה?..אם מעל 16 אז תמיד יש לך את מקדונלס או בורגראנץ' ואני מציעה שתבדוק ב"מאיה מיה" הם אמרו לי בחופש שהם מחפשים מישהו שיעבוד כול השנה..
בן כמה אתה? בן כמה אתה?..אם מעל 16 אז תמיד יש לך את מקדונלס או בורגראנץ' ואני מציעה שתבדוק ב"מאיה מיה" הם אמרו לי בחופש שהם מחפשים מישהו שיעבוד כול השנה..
N NYMets Man New member 23/8/05 #3 יש לי הרגשה מוזרה שהוא בן 21....... אני חושב שהוא מחפש עבודה יותר רצינית ממאיה מיה או מקדונלד'ס
L LuNa MaJnUnA New member 23/8/05 #5 איך עלית על זה?../images/Emo12.gif שיואו איזה קטע! ואממ.. בהצלחה.
S slyu1984 New member 23/8/05 #10 טוב חוץ ממאמא מיה ובורגרנאץ' יש עוד מקומות שאפשר לפנות אליהם? אןלי שמירה או משהו? קדמה תציעו תביאו רעיונות
טוב חוץ ממאמא מיה ובורגרנאץ' יש עוד מקומות שאפשר לפנות אליהם? אןלי שמירה או משהו? קדמה תציעו תביאו רעיונות
V Venice Queen New member 23/8/05 #11 באינטרנט זהב..../images/Emo130.gif אם אתה מבין במחשבים אתה יכול לעבוד שם בשירות לקוחות ואם לא אז כמוקדן...שמעתי שהם מחפשים
באינטרנט זהב..../images/Emo130.gif אם אתה מבין במחשבים אתה יכול לעבוד שם בשירות לקוחות ואם לא אז כמוקדן...שמעתי שהם מחפשים
S slyu1984 New member 24/8/05 #12 מה הכוונה מבין במחשבים אפשר לומר שאני די מבין אבל הם בטח גם מביאים איזההשתלמות למה שהם צריכי לא?
V Venice Queen New member 24/8/05 #13 אני מניחה שכן ../images/Emo130.gif מבין במחשבים זה יודע על אינטרנט, חיבורים, מערכת הפעלה, כאלה דברים. אבל תיצור איתם קשר זה כדאי.
אני מניחה שכן ../images/Emo130.gif מבין במחשבים זה יודע על אינטרנט, חיבורים, מערכת הפעלה, כאלה דברים. אבל תיצור איתם קשר זה כדאי.
S slyu1984 New member 24/8/05 #19 אני לא מוכן לחתום שאני יהיה שם שנה טוב כנראה אני אלך על אבטחה או משהו כזה...בינתיים תגידו בקולנוע צריכים עובדים?
אני לא מוכן לחתום שאני יהיה שם שנה טוב כנראה אני אלך על אבטחה או משהו כזה...בינתיים תגידו בקולנוע צריכים עובדים?