עבודה בעיניים?!

עבודה בעיניים?!

עד כמה המקצוע בו עוסק המדוייט משמעותי לבניית הקשר ולהחלטה למיסוד הזוגיות??? תהיו לרגע רציניים ואמיתיים כמה דייטים/קשרים חתכתם או שפשוט לא הבשלתם לזוגיות בוגרת ויציבה בגלל המקצוע של המדוייט???

סאני42

New member
זה בהחלט יכול להשפיע!

קשה להכנס לפרטים זה אינדבידואלי... אני לא הייתי מתחתנת עם- זמר, נהג,עורך דין וכד......
חשוב לי זמן האיכות שאוכל לבלות איתו ולאיזה סוג אנשים הוא נחשף במהלך עבודתו. איך שאדם מתנהג בעסקיו כך יתנהג גם בביתו-אם הוא הגון וישר או תחמן וכו'....

תלוי באופי המדוייט

לא פוסלת בגלל מקצוע. בכלל שאוהבים באמת מקבלים הרבה מאוד דברים שלא נראה לנו

סאני42

New member
אכן כן רק שעם הגיל נזהרים מעט יותר לפני

שנופלים לזרועות האהבה ה"מעוורת"... טוף, אני מקווה....

אכן המקצוע של בן הזו די חשוב, למרות

שבמחשבה קדימה הפרנסה היא מבורא עולם אבל בכל זאת מודה שפסלתי די הרבה אומנם לא רק בגלל העיסוק אלא גם מעבר לכך...

reo2

New member
קשה לי לענות. עדיין לא הגעתי לשלב

כה מתקדם עם מישהו כדי לעשות החלטה כזו ולחתוך קשר בגלל דבר כזה... אז רק כשזה יקרה יתאפשר לי להכיר את עצמי ולראות אם שיקול כזה תופס מקום משמעותי בהחלטה כזו...

odery

New member
אבל אתלא מסננת פוטנציאלים

מלכתחילה,לפני העמקת הקשר? לדג` מציעים לך מישו בעל השכלה תיכונית,עם עבודה בתחום המסעדנות,תמשיכי להתענין? אני לא.(אבל הפוך,אם קודם הכרתי תבנאדם ורק אח``כ את התפאורה יתכן שזה שונה(זה היה נכון לגבי פרמטרים אחרים,לאו דוקא בנושא הנדון)

reo2

New member
יש משהו בדברייך. אסנן אם אראה

שאין משותף ואין לנו על מה לדבר אבל זה תמיד אחרי שפגשתי אותו לפחות פעם אחת. ומסעדנות... דווקא אחלה אני מתה על אוכל
אבל בנוגע לשאלה על העיסוק עצמו לי אישית חשוב שהאדם יעבוד, יהיה עסוק, ולא ישב בבית וזה המינימום שאני מצפה לו.

מודה שפסלתי..

אכתוב בהרחבה בערב מהבית. איזה זוועה לכתוב מהסלולרי... כמו סמס שלא נגמר...

אני לא שוללת מישהו מראש בגלל המקצוע בו הוא

בו הוא עוסק. חשוב לי שהוא יעבוד, כל עבודה מכבדת את בעליה.. מה שכן, אני מאוד שאפתנית, לא אוהבת אנשים תקועים, אוהבת להתקדם ולשאוף למעלה.. תרתי.. ואם אמצא אחד כזה.. אשריי..

reo2

New member
האם את מדברת על התפתחות אישית או

שחשוב לך גם לגבי בן הזוג? האם יפריע לך שבן הזוג נשאר במקום מסויים מבחינה מקצועית או בכלל? לי גם חשוב להתקדם בתחומים מסויימים ובתחומים אחרים טוב לי איפה שאני נמצאת

חשובה לי ההתפתחות האישית שלי, גם ההשכלתית וגם

הרוחנית. וחשוב לי שגם בן זוגי ישאף ליותר.. תמיד טוב לנסות. זה אף פעם לא מזיק, מה שבטוח..

ציפי81

New member
משמעותי באמת ולא בגלל חוסר בגרות

לא הייתי מתחתנת עם עיתונאי, לדוגמא...

תורני

New member
תלוי מי המדוייט

אם את מדברת על חברים ומשפחה השאלה מיותרת אך אם מדברים על שדכנים שרוצים כסף זה כבר סיפור אחר ופה את צודקת

למעלה