עבודה בספרנות במקביל להוראה

דלי4

New member
עבודה בספרנות במקביל להוראה

שלום לכם! אני מורה בתיכון, אקדמאית, שלומדת זו השנה הראשונה במסלול להכשרת "ספרן מורשה". ברצוני לדעת האם יש סיכוי שבתחילתה של שנת הלימודים השניה אוכל להתקבל למשרה חלקית בספרנות (במקביל לשליש משרה - חצי משרה כמורה)? האם, מנסיונכם, יש סיכוי שמנהלי ספריות יבחרו בי עוד בטרם סיימתי את לימודי? (אני מורה משקיעה, בעבודה ובלימודים, וזוכה להערכה בתחומי). יש טעם לשלוח קורות - חיים לספריות בעיר מגורי כבר בשלב זה? שאלה נוספת מכוונת לאותם מורים המשלבים בין עבודת ההוראה לספרנות: מה דעתכם על שילוב זה? האם אתם שבעי - רצון באשר לבחירתכם? אשמח ללמוד מנסיונכם!

../images/Emo45.gifבהחלט כן../images/Emo70.gif אמור מתוך נסיון.

איני יודעת מה מצב ה"שוק" היום. אבל בהחל כדאי לך להתחיל ולהפיץ קו"ח. בהצלחה

אני לא בטוח

גם לי אין מושג מה מצב השוק ולכן אומר רק מתוך נסיוני בחיפוש עבודה בכלל (ולא בספריות): מצד אחד- קצת חוצפה לא מזיקה ולשלוח קורות חיים למעסיקים פוטנציאליים זאת דרך בהחלט טובה למצוא עבודה. מצד שני, לפעמים כשעושים את זה מוקדם מדי את עלולה "לשרוף את עצמך" כי בעיני המעסיק את כרגע לא מתאימה ואם נכנסת אצלו לאיזו רשימה ועל יד זה נכתב "לא מתאים" בפעם הבאה שתשלחי קו"ח מראש לא יסתכלו עליהם. בד"כ זה יותר נכון לחברות גדולות שיש להן מאגרי מידע של כוח אדם ופחות משמעותי לספריות. בכל זאת כדאי להיזהר. הצעתי: אם רק התחלת שנה ראשונה, חכי עוד קצת בסבלנות. אם סיימת שנה ראשונה בהחלט אפשר לנסות.

חייםלוי

Member
מנהל
אולי במקום לשלוח קורות חיים תגשי

לספריות שנראות לך סבירות ותבקשי לדבר עם המנהל/ת. ככה אני קיבלתי את העבודה בספריה שלי. כשרואים בן אדם זה אחרת מאשר כשרואים דף מודפס.

למעלה