עבודה בספרות!

moomi123

New member
עבודה בספרות!

טוב אז ככה, אני צריכה לעשות עבודה יצירתית על ספר קריאה <אני קוראת את רודף העפיפונים> אין לי שום כיוון הצעות? תודההה

KarinDi

New member
את יכולה אולי

לתת לנו דוגמה ל"עבודה יצירתית"?!? מה גודל ההשקעה, מה סוג העבודה (מדיה- כל מה שאת רוצה? צילום, ווידאו, פיסול)? מה ההתרשמויות שלך מהספר? כי עבודה יצירתית בד"כ אמורה לשלב את ההרגשה שלך בעקבות הקריאה...

moomi123

New member
אממ

את האמת שלא ממש הגדירו לנו מה צריך לעשות בעבודה פשוט צריך להציג את הספר ואת ההתרשמות שלנו על הספר בכלליות את הספר מאווד אהבתי, לעומת זאת פחות התחברתי לסרט אני יכולה לעשות כל דבר שאני רוצה, לא משנה אם זה פיסול, צילום או סתם קולאז'

KarinDi

New member
אני חושבת ש...

יש שתי אפשרויות- את יכולה לתאר את העלילה, בצורה פשוטה. אפשר לצלם סרטון עם בובות פלסטלינה, לצייר סרט על פינות של פנקס, ליצור קולאז' מעיתונים וכו' האופציה השנייה היא לתאר מה הספר עשה לך. בעיני, כשנותנים עבודה יצירתית- זו המטרה. מה הספר עשה לך זה לא רק "אהבתי את הספר", אלא באמת לחשוב לעומק- למה אהבתי, מה אהבתי, מה זה עשה לי...ואת זה לבטא ביצירה. למשל: לסרוק קטעים שאהבת מהספר ולהכין מהם עפיפונים. את זה אפשר להדביק על קנווס, ולהוסיף רקע כחול ומילים מתאימות ברקע...זו אסוצייאציה מתוך מה שהספר הזה עשה לי.

למעלה