עבודה בנתב"ג...?

shirlyy

New member
עבודה בנתב"ג...?

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אני חיילת משוחררת טרייה יחסית, ומחפשת עבודה. כמו כולם - מעדיפה עבודה כמה שיותר מכניסה.. רציתי לדעת איך אני יכולה להגיע לעבודה בנתב"ג, וכמו כן, איזה תפקידים מוצעים לצעירים בשדה התעופה.. משיטוט קצר בפורום אני מבינה שיש לא מעט "תפקידים".. אגב - יש לי אנגלית טובה... ולא הרבה נסיון תעסוקתי (קופאית בכלבו 4 חודשים..) אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על כל תפקיד (מבחינת דרישות העבודה, משכורת, תנאים, אופצייה להסעות ולכמה זמן צריך להתחייב..) הבעיה העיקרית שלי היא שלא החלטתי עדיין אם אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה, כך שאני לא ממש יכולה להתחייב לשנה (הכי הרבה לבערך חצי שנה). אם אני אתחיל ללמוד, זה כנראה לא יהיה באיזור המרכז, כך שלא תהיה לי אופציה לשלב את הלימודים עם העבודה... אשמח מאוד מאוד לתשובה מכל סוג שהוא, תודה והמשך שבוע מצוין, :0) שירלי

אם חיפש כמו שאת טוענת

היית מוצאת את כל הפרטים שאת דורשת על כל אחד מהתפקידים גם בחיפוש וגם במאמרים.

עדיף שלא יחפשו

וימשיכו לשאול. אחרת הפורום יהיה שומם יותר מהחנות של ליוויס בשחקים. מספיק לבדוק את ההודעות האחרונות בשביל לראות שאין פה יותר מדי חיים. אחד רוצה לדעת איך מתקבלים לדיוטי פרי, אחת לאל על, אחד לרמפיסטים, אחד לרצ"ים (בעצם לא. מי רוצה להיות ר"צ), אחד לבודקים... בקיצור, תמשיכו לשאול. לא בטוח שתקבלו תשובה, אבל נחמד לראות את הפורום מתעדכן מדי פעם. במיוחד אחרי ששלי מוחקת פה הודעות כאילו אין מחר (שלי, זה בצחוק הא?
)

shirlyy

New member
לכל המגיבים ה"אדיבים"

צהריים טובים, כן. דווקא כן עשיתי חיפוש בפורום, והסתכלתי בערך 10 עמודים אחורה. אז אכן אתם צודקים, יש מידע על תפקידים שונים בשדה התעופה, אך לא מצאתי בשום מקום הסבר ברור לגבי התנאים של כל תפקיד, מה בעצם עושים בעבודה עצמה, זמני ההתחייבות לתפקידים השונים ועוד פרטים שונים שכבר ביקשתי בהודעה המקורית. זה לגבי הפורום. ולגבי המאמרים - יש בדיוק שני מאמרים (האחד על סלקטורים בחו"ל והשני על דיילי אוויר) וקראתי את שניהם. בכל אופן, במקום לכתוב הערות נבזיות ולא קשורות, יכולתם קצת לעזור ולכתוב שורה שכן קשורה לעניין, בכל זאת אני רק מחפשת עבודה, ורוצה להרוויח את לחמי בדיוק כמו כל אחד אחר. המשך יום מחויך, :0) שירלי

mister22

New member
לשירלי

שירלי, עזבי אותך מכל האנשים המגעילים האלה, הנ"ל לא ידעו כיצד לעזור לאדם אחר גם אם היו להם הוראות מפורטות איך לעשות את זה. תסתכלי היום בידיעות אחרונות מוסף דרושים יש ביקוש לסלקטורים באחים עובדיה,עובדי ניקיון באלעל וברשות שדות התעופה,דיילות קרקע באלעל,ישראייר. תתקשרי ל144 או תחפשי באינטרנט מספרי טלפון של גיוס כוח אדם של אלעל,ישראייר,רש"ת(מופיע בפורום) או ג'יימס ריצ'רדסון אם את רוצה לעבוד בדיוטי פרי. בהצלחה

tomerikoc

New member
וכרגיל ..לאופר

דיילות קרקע דיילי VIP שווה לבדוק ומיועד לשני המינים.. www.laufer.co.il

ותראו מה אני מצאתי

הנה קצת על מאבטחים שמצאתי מעניין שבקישורים יש כל מה שאת רוצה ואפילו מעבר לכך על דיילי אוויר וקצת על דיילי קרקע של חברת לאופר ניתן למצוא כאן חוצמזה למטה יש קישורים נוספים בנושא סלקטורים שמצאתי (ממליצה לקרוא את השרשורים במלואם) אז אני מאוד אדיבה וגם נחמדה והכי חשוב צנועה, אבל אני גם לא אוהבת שישר קופצים בלי לבדוק קודם, אם יש לך שאלות ספציפיות רובנו כאן בפורום נשמח לענות. ורק לידע כללי, הפורום הזה מיועד למקום מפגש חברתי בשבילנו, עובדי השדה ולא כלוח מודעות דרושים, כך שאיננו מחוייבים לענות לך, אם באמת היית טורחת לחפש היית מוצאת בדיוק את מה שאני מצאתי כיוון שעשיתי חיפוש על פי מילות מפתח מאוד פשוטות: דיילים, סלקטורים ותנאים. קשה, קשה לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו... המשך יום קסום :)

טיפ_טיפ

New member
שלי, למה את לא מטגלנת../images/Emo35.gif

למה אין אף מאמר על סלקטורים בארץ (למרות שטרחתי וכתבתי אחד

SWEET HOME

New member
עבודה בבקורת גבולות יכולה להתאים

גם במהלך הלימודים.יש אפשרות גם לחצי משרה וגם לשלושת רבעי משרה.מתחשבים בסטודנטים (מגבלות לימודים)ככה שגם אם תלמדי בחיפה תוכלי לתת כמה משמרות בשבוע(בהתאם לחלקיות המשרה) ובחופשים יש אפשרות לעוד משמרות.זה גם יסתדר מבחינת נסיעות:נסיעות באוטובוסים של "אגד" חינם ורכבת 10 ש"ח לא משנה היעד. חוץ מזה תהני מכל התנאים של עובדי מדינה:חופשות,הבראה,חשבון בבנק "יהב", פעם בשנה נופש בבית מלון לך ולבן זוג (המלון לפי בחירתך האישית). אם תרצי עוד פרטים אני פה. כן,לגבי השכר...משרה מלאה מגיעים ל5500 עד 6000 ש"ח.

למעלה