עבודה בנורבגיה

24LIOR

New member
עבודה בנורבגיה

אהלן כולם מה קורה מה המצב הכל טוב ? אני בן 24 מהמרכז ומתכנן בקרוב לנסוע לאירופה לעבוד , כמו הרבה אחרים כמובן.. אני משער שאין לי יותר מדי תקוות לטיול-עבודה הזה מחוץ מלעשות כסף ולהתערבב עם אנשים חדשים, כי עם כל הכבוד לישראל הקטנה והחמימה - די נמאס.. חלאס!! בתוכנית לטוס לנורבגיה או לארץ אחרת באיזור סקנדינביה ( אם אתם תוהים למה לשם - בגלל שזה איזור מדהים באירופה , גדול ורחב עם הרבה אפשרויות לטיולים ולנופים קטלניים ביותר והזדמנות להכיר תרבות ומנטליות שונה לחלוטין ממה שאנחנו רגילים כאן בארץ הנחמדה שלנו , וגם בגלל שנשבר לי מהחום המרגיז הזה..) ולעבוד במסגרת מכירות של premier חברת מוצרים של ים-המלח. למען האמת הגעתי אליהם דרך האתר שלהם ( MAKA ) ולא דרך חברים או אנשים שהיו שם ובתכלס רק יצרתי איתם קשר לא מזמן והתהליך רק בתחילתו. בכל אופן , בגלל שהרעיון לטוס לבד לא ממש קוסם לי (ומאחר שהחברים המעפנים שלי כולם כבר בחו"ל או מתכננים לנסוע לחו"ל ולא ממש מבינים למה אני רוצה לנסוע לארץ כ"כ קרה..) אני מפרסם את המודעה, ובאמת אם מישהו\י מעוניין\ת לנסוע לנורבגיה או לאיזור במטרה לעבוד\לטייל ומחפש פרטנר - אני אשמח לקבל את התגובות שלכם ANYTIME , LIOR

chancet

New member
רק לידע כללי.

העבודה לא חוקית. אם יש לך אזרחות אתה יכול לעבוד חוקית לשם כך אתה צריך להרשם ואז גם אין לך מה לחפש עם מוצרי ים המלח.. הכסף לא וואו. המחיה יקרה. אה כן וזה לא חוקי. אם יש לך שפה ואזרחות של מדינה בסקנדינביה עצה שלי תעשה לך טובה ותעבוד חוקי. ואתה מבין שהחורף בנורבגיה הוא לא החורף בישראל נכון?

למעלה