עבודה במודיעין?

Angel972

New member
עמק האלה הוא בכלל מסלול המראה

לכיוון מערב - נתיב ההמראה לכיוון מזרח - נתיב הנחיתה

chili3

New member
היה של מסוקים בחיל האויר, אבל סגרו

לפני שנתיים את הטייסת.

chili3

New member
הוא כבר היה מילואימניק כשהטייסת

נסגרה וכמעט ולא עשו למילואימניקים הסבות לטייסות אחרות.

לוסטיטה

New member
את/ה עובד ברמת החייל?

אני עובדת 10 דקות משם מול קניון אילון. איך את/ה מגיע/ה בבוקר?

סיגל 31

New member
באיזה צד של הקניון את עובדת?

ליד דן דיזיין? אני בצד השני - מול האצטדיון. אני מגיעה עם רכב לצערי הרב...הייתי מעדיפה לנסוע באוטובוסים במקום להתעצבן כל פעם מחדש על הנהגים הדפוקים שיש במדינה הזו... אבל...כשצריך להגיע בזמן לקחת את הילד מהגן, אין ברירה וחייבים רכב פרטי...

סנופה

New member
גם אני מנאמני קניון איילון

או לפחות, קרוב- בן גוריון ברמת גן. ואני יכולה לומר לך סיגל בוודאות גמורה- זה פשוט סיוט להגיע לכאן בבוקר עם אוטובוסים. לחזור הביתה זה עוד מילא, אבל בבוקר? סיוט, אין מילה אחרת.

סיגל 31

New member
שלום שכנה....את ממש לידי...

לגבי הנסיעה באוטובוסים: עד לפני שנה וחצי נסעתי רק באוטובוסים לפה וזה היה נוח לאללה - עולים בתחנה קרוב לבית על 101 (או 100, אני לא זוכרת - האוטובוס של מרגלית שמגיע לרכבת), יורדים בדרך פ"ת (ליד עזריאלי) ושם בדיוק יש תחנה לאוטובוס נוסף שהתדירות שלו ממש גבוהה עד לקניון (קו 42 ו-50 אני חושבת). זה היה כ"כ נוח שהמשכתי לנסוע באוטובוס ממש עד ללידה (עם בטן ענקית בשבוע 42...). היום לעומת זאת, אני חייבת לנסוע עם הרכב הפרטי וזה סיוטטטטטטט!!!! הפקקים, העצבים, הלחץ מהנהגים המטומטמים שאני ממש לא מבינה מי נתן להם רישיון (ולצערי הרב, אני חייבת להודות, רובם נשים...), החניה....אם לא הייתי חייבת להגיע בזמן לקחת את הבן שלי מהגן - הייתי נוסעת רק באוטובוסים!

סנופה

New member
אני לא מאמינה שאת אומרת את זה ../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שבשבוע 42 של ההריון נתנו לך לשבת באוטובוס, כי בקווים האלה דרך קבע אין מקום לשבת (לפחות איפה שאני עולה, בשמשוני) טוב, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, לא? אני מוכנה לסוע באוטו ולהוציא את הילד שלך מהגן

סיגל 31

New member
לצערי הרב, רק אחרי שכמעט נפלתי

פעם, מישהו אועיל בטובו לקום (כמובן שזה היה גבר ולא אשה...). אבל דווקא בתור מישהי שנסעה ב-2 הדרכים, אני יכולה בהחלט להגיד שהימים בהם נסעתי באוטובוס היו ימים יותר רגועים מבחינתי. לגבי הוצאת הילד מהגן...מצטערת, לא מוותרת על התענוג של לראות את החיוך והחיבוק שאני מקבלת כשאני מגיעה לקחת אותו...

לוסטיטה

New member
תאמיני לי לא לצערך

דרכי ההגעה לאזור כאן מאוד מעיקים, אם היתה רכבת ממודיעין זה כבר היה משהו אחר. אני לייד ההוםסנטר :) באלבר.

למעלה