עבודה במודיעין?

לצערי יהיה לך קשה אם לא תעשי הסבה

למשהו אחר. את וודאי יודעת שאין באזור כלום של היי טק. את יכולה להיות עצמאית ולעבוד מהבית (לא ממש מעשי בתחום, אני יודעת). או לעשות הסבה ולפתוח משפחתון (קורה תחת כל עץ רענן בעיר הזו והורים אין להם מושג מי מטפל בילדים). או לעשותמשהו אחר שקשור בילדים כמו חוגים או דברים אחרים. אני איתך לגמרי הפקקים הורסים גם אותי בימים בהם אני עובדת מחוץ לעיר. קשה!

טגח

New member
כבר דיברתי על חוגים כאן..לנוער..

אבל מהעירייה אמרו שאין תקציב,וזה לא רלוונטי...וכד' אבל אני חושב על חוג מלאכה לנוער (לא ילדים,אלה נערים) אם יש כאן הורים שרוצים ו-או נערים שרוצים...אשמח לתגובות..

לוסטיטה

New member
לצערי הרב

אני עוד קצת ילדה, אומנם בת 22, אבל להקים עסק משלי נראה לי מוקדם מדי. אז כרגע המצב הוא שמאז שהתגייסתי לצבא לפני 4 שנים וגם בעבודה הטרום צבאית שלי נאלצתי לנסוע כל יום באוטבוסים מחוץ לעיר. נראה לי שאין נהג שלא מכיר אותי. פעם חשבתי ליזום בעיר סוג של מועדון, דיסקוטק, אבל אחרי שגיליתי שכל כך הרבה ניסו ונתקעו ברגע שהגיעו לענייני אישורים מהערייה ירדתי מהרעיון. כל מה שאני צריכה עכשיו זה מקום שבו אני אוכל לחסוך כסף ללימודים ולהשתמש בקישורים המקצועים שלי. או בקיצור, מקום שבו אני אוכל לשבת כל היום מול המחשב כמו שאני רגילה כבר 4 שנים. במודיעין אין לי אפשרות כזו. אח, כמה שאני מקנאת באלו שקמים ב7 בבוקר לעבודה ותוך חצי שעה נמצאים כבר במשרד, ולא בחמש וחצי בבוקר כמוני:\

תכלת 2

New member
"חלם" מאין ברירה במודיעין...

שמתם לב איזו עיוות תעסוקתי קיים במודיעין? רוב תושבי מודיעין נוסעים שעות לעבודות בערים אחרות ולעומת זאת תושבי לוד והסביבה נוסעים למודיעין כדי לעבוד כאן. (מטפלות, צהרוניות, נקיונות..)

mabb1

New member
מה עם לוד?

באזור התעשיה הצפוני למשל. (20 דקות בבוקר דרך 431). ומה עם איירפורט סיטי... יש עבודה גם באיזור

לוסטיטה

New member
כן ברור

ובכל מקום נתקעים בפקקים ואוטבוסים בבוקר. סתם מרגיז אותי שאין במודיעין, שאפילו מקומות קרובים זו נסיעה. חוץ מזה בזמנו כשחפשתי עבודה הכי קרוב שמצאתי והיה נשמע מתאים היה בבני ברק.

למעלה