עבודה במודיעין?

לוסטיטה

New member
עבודה במודיעין?

אם אני רוצה לעבוד במודיעין, אני לא מלצרית/טבחית/שמרטפית או רוצה לתרום כליה, אם אני מתחום המחשבים או הייטק או איך שתקראו לזה, אם נמאס לי ויצא לי מכל החורים לנסוע כל בוקר במשך ארבע שנים במשך שעה וחצי בבוקר הלוך ושעה וחצי חזור באוטבוסים ה"נהדרים" שלנו כדי להגיע למקום העבודה שלי במרכז הארץ, מה אני אמורה לעשות? לזכות בלוטו?

Boogi25

New member
לצערי כן,

או שתקימי חברה כאן במודיעין, או שתמצאי עבודה בתחום שלך באזור לוד, או בת"א - ולא חסר עבודה. עד שבעיריה לא יתעוררו וינסו להביא לכאן כמה חברות הייטק גדולות או חברות לוגיסטיקה (שבורחות למתחם נתב"ג), לא נראה שינוי.

לוסטיטה

New member
לא אמרו שיהיה מתחם היי טק במודיעין?

באיזור התעשיה? לפני שנתיים שלוש דברו על זה בערך? סיוט, אין עבודה במודיעין, 443 + כביש 1 בבוקר זה סיוט שלא מהעולם הזה, מרגלית זה חרא ואף אחד בעבודה לא מועיל לתת לי רכב. אולי אני באמת אעבור לעסקי המלצרות:\

Agnetta

New member
יש חברת היי טק בליגד סנטר

אולי כדאי שתתענייני שם בעבודה, ייתכן שיקלטו אותך.

cr

New member
כן.. מצאת את הקישור הנכון... את לא

יכולה להגיד שלא כיף כאן..

cr

New member
יש גם במודיעין עלית.. אני לא בטוחה

לגבי תנאי הקבלה..והתנאים בכלל.. אבל יש שם ..

Angel972

New member
אולי יש מישהו עם רעיון והרבה כסף../images/Emo35.gif

אני מוכן לוותר על עבודה ברמת החייל, על השכמה מוקדמת, על שעה שלמה בפקקים בדרך חזרה ... וכל זאת על מנת לקבל את אותה משכורת, ולעבוד ליד הבית

אמץ

New member
מכל השירשור הזה עלה לי רעיון...

קו אוירי לתל אביב. מרוב לקוחות, המחיר יהיה מאוד זול מצד אחד ומאוד רווחי מצד שני. כמה מסוקים (כי שדה תעופה לא יהיה לנו לפני שתהיה רכבת) ואנשי צוות אויר וטסים מכאן לעזריאלי...

ע זי

New member
או סתם של מכונית ../images/Emo4.gif

אנג'ל ויואל - תשקיפו ממרפסותיכם על עמק האלה. טייסים לא חסרים שם...

למעלה