עבודה ביפן

z i c

New member
עבודה ביפן

שלום לכולם, אם הנושא הזאת כבר נשאלה ונטחנה, אני באמת מתנצל מראש, ניסיתי למצוא מידע בפורומים אחרים והפנו אותי לפה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לטוס בקיץ הבא ליפן, אני רואה בעיני רוחי, מקום כזה שקט, כפר קטן עם נוף כזה ירוק אולי ליד איזה נהר, לעבוד באיזה באיזו מסעדה בשטיפת כלים או כל עבודה אפשרית אחרת, לא חשוב (באמת מעדיף שלא בבסטה) , לישון בחדר קטן עם מיטה ושולחן אוכל וזה מספיק. אני רק רוצה לעשות קצת כסף ועל הדרך להרגע , להכיר אנשים ואת התרבות היפנית, אפילו התחלתי ללמוד כמה מילים פה ושם, אז לשאלה שלי והבקשה שלי לעצה, האם הדבר אפשרי? האם זה ריווחי? אם מישהו עשה את זה, אשמח לקבל טיפים והמלצות, ואיך עושים את זה, איך צריך להתכונן מה צריך להשיג, וגם אם אפשר בכל זאת לעשות את זה באופן חוקי כדי להרגיע את זעמם של אלה שמתנגדים לזה בכל תוקף. בתודה מראש, אשמח לקבל כל עצה

z i c

New member
שכחתי פרט אחד קטן

התוכנית היא להיות שם חודשיים שלוש, בזמן חופשת הסמסטר, מקסימום אם אתאהב במקום, אז להקפיא סמסטר ולהשאר שם עוד חצי שנה. אם זה אפשרי.

פספורט

New member
איך שלא תסובב את זה...

החוק ביפן אוסר על תיירים לעבוד ועליך להימנע מכך. ממליץ לך לברר אפשרויות חוקיות בלבד , מעונין להכיר את התרבות היפנית ? מה דעתך להירשם וללמוד אמנות יפנית ? להכיר את השפה ? ויזת סטודנט יכולה לעזור לך כדי להירשם לאוניברסיטה או לבית ספר פרטי מוכר ע"י השלטונות. אישור עבודה ? אתה צריך חברה שמוכנה להעסיק אותך ביפן , לערוב לך ולהסדיר עבורך את הויזה , קשה אבל אלו הדרכים החוקיות . שוב , אל תנסה בדרך לא חוקית , רק תזיק לעצמך וגם הוצאת שם רע לכולנו . בהצלחה.

z i c

New member
אוקי... הבנתי, תודה רבה.

איזה בעסה, זה.. חור'ה חור'ה, יהיה טוב.

Ryo

New member
לא קשה להוציא ויזה אם יודעים

מה עושים. אבל ביפן יש דרישות מקדימות לויזה, לא מספיק שחברה תסכים לעשות לך ספונסרשיפ, אתה צריך לעמוד בקריטריונים ספציפים. לדוגמא, עובד הייטק (זר) ביפן חייב בתואר בלימודי הנדסה או 10 שנות נסיון מוכחות!!. כמו שהוזכר, לתייר אסור לעבוד ולהרוויח כסף. באסטה זה מחוץ לחוק.

hadass80

New member
ויזה של תייר ביפן היא לשלושה חודשים

ואם אתה מתכנן להגיע כתייר ולעבוד שם אז מובן שלא כדאי שתגיד בכניסה שבאתה לעבוד כי אז תישלח מיד למעצר באימיגריישן ליום-יומיים ואז תגורש מהארץ המדהימה הזו. גירוש ל-5 שנים.

למעלה