עבודה ביום הבחירות עבודה ביום הבחירות האם המעסיק במקום עבודתי רשאי לשלם רק לפי תעריף של 100% עבור ?
ח חבוב New member 30/1/01 #1 עבודה ביום הבחירות עבודה ביום הבחירות האם המעסיק במקום עבודתי רשאי לשלם רק לפי תעריף של 100% עבור ?
ע ענת גוטמן New member 30/1/01 #2 יום הבחירות יום הבחירות המתקרב אלינו לטובה (או שלא) הוא יום שבתון לכן המעביד צריך לשלם לך על עבודה ביום זה כאילו אתה עובד שעות נוספות.
יום הבחירות יום הבחירות המתקרב אלינו לטובה (או שלא) הוא יום שבתון לכן המעביד צריך לשלם לך על עבודה ביום זה כאילו אתה עובד שעות נוספות.
ח חבוב New member 30/1/01 #3 בהמשך לשאלה ואם אני עובד גלובלי האם הוא יכול לי יום חופש תמורת יום זה או שהוא חייב לתת לפי תעריף שבת ?
בהמשך לשאלה ואם אני עובד גלובלי האם הוא יכול לי יום חופש תמורת יום זה או שהוא חייב לתת לפי תעריף שבת ?
י יוסאריאן 6 New member 31/1/01 #4 מנהלת הפורום הנכבדה, האם את יכולה להגיד לי על מה מבוססת התשובה? (לא מצאתי הוראה כזו בחוק שעות עבודה ומנוחה).
מנהלת הפורום הנכבדה, האם את יכולה להגיד לי על מה מבוססת התשובה? (לא מצאתי הוראה כזו בחוק שעות עבודה ומנוחה).