עבודה בטרקלין

לינור11

New member
למה הכוונה?

למה הכוונה באמרה דיר באלק לעשות בעיות ל-VIP ? מה זה אומר? אני לא בחורה בעייתית בכלל. מה שאומרים או דורשים ממני אני עושה. אני בחורה שקטה צייתנית ומה שמבקשים ודורשים ממני אני עושה, אין לי שום בעיות עם אנשים בכלל. גם עם אנשים שאני עובדת איתם או מיודדת איתם.

uselessid

New member
מה זה משנה ... .

אם את באה בשביל הפאן ... זה משנה אם תהיי דיילת קרקע של QAS או ארו הנדלינג , הכסא גלגלים שאת תדחפי יהיה כמעט אותו הדבר ... המדים שונים במקצת , החתך אנשים שאיתם תעבדי יהיה זהה כנ"ל לאוכלוסיה שאותה תשרתי (אלא אם כן תהיי בVIP שזה משהו אחר מן הסתם) . ואני אבטחת שערים יעשו לך את המוות (תצתרכי לשקף את התיק ולעבור בגלאי מתכות) בכל פעם שתרצי לעבור לאזור מוגבל , אפילו אם יצאת ל10 שניות .. בהצלחה בכל אופן .

get well

New member
לעבוד זה לא פאן ובטח שלא בהגשת אוכל

לכל מיני אנשים סנוביים. אם את רוצה לעשות פאן אני במקומך הייתי עושה טיול מסביב לעולם, הדבר הטובה ביותר לפגוש אנשים לדעתי

לינור11

New member
תגיד אתה יודע מה שאתה מדבר בכלל?

זה לא צודק מה שאתה אומר, גם במקום עבודה אתה יכול לפגוש אנשים. מה אתה מדבר? אתה יודע מה שאתה אומר בכלל? אני קיבלתי מייל מטרקלין ארבל - נראה לי משהו נחמד, ואני ממתינה לראיון לדיילת קרקע בחברת QAS וקיבלתי הצעה לעבודה כדיילת אירועים באיזה חברה גדולה נראה לי שזה עבודה מאוד נחמדה דיילת אירועים, כנסים וקידומי מכירות. אה וב-2.5 אני הולכת לחיפה יש לי שם יום של סטאז' בקונגרס רפואי לראות איך מקימים קונגרס איך מפיקים אותו ואיך מארגנים את היום הזה בכל הקשור לניהול והפקה. כך שלא משעמם לי בחיים. הדרך עוד ארוכה עד שאני אקבל מקום עבודה אני מאמינה שאולי אפילו בקיץ יפנו אלי אי אפשר לדעת הרי אחד מעביר לשני וככה אתה מגיע למקומות עבודה הרי ככה מגיעים אליך. במקום עבודה אתה לא יודע הם שומרים את הקו"ח אפילו אם אתה לא מתאים אבל אם מישהו מחפש מועמד למקום עבודה אחר אז הם אומרים: "אתה יודע יש לי מישהו בשבילך.... הוא היה פה בראיון ונראה לי שזה דווקא מאוד מתאים", וככה זה עובר מאחד לשני. אז בינתיים אני משתדלת להעסיק את עצמי בלימודים ומתי שיוצא לי ראיון אני פשוט ניגשת. מקווה לשמוע ממך

לינור11

New member
להלן הפרטים של כל הטרקלינים בנתב"ג למי שרוצה

לעבוד כדייל/ת שם: טרקלין המלך דוד: טרקלין מצדה: פקס: 03-9712433 טל: 03-9712266, 03-9711992 טל: 03-9714080 טרקלין ארבל: טל: 03-9754492/3 פקס: 03-9754494 אי-מל: [email protected] טרקלין דן: טל: 03-9757140 חברת לאופר: VIP קלאב טל: 03-9754333 פקס: 03-9754334 אי-מל: [email protected] שירות האח"מים Royal Services של ממן טל: 03-9715859, 03-9731314 פקס: 03-9731312 שירות האח"מים של חברת איירוהנדלינג טל: 03-9754468 פקס: 03-9754014

למעלה