עבודה בטרקלין

עבודה בטרקלין

היי שמעתי שיש מקצוע-כמו מלצרות בטרקלין של אל על...או משהו כזה..משהו יודע על כך משהו?ופרטים

get well

New member
תלוי באיזה טרקלין

באל על את מגישה אוכל ושתייה לנוסעים. אני מניחה שהשכר הוא מינימום ושיש הסעות כמו לכל עובדי אל על

בקשר לטרקלין

אני אישית מחפשת עבודה כך שלא משנה באיזה טרקלין,איך אני יוצרת איתם קשר?כי לא ראיתי מודעת דרושים באתר של אל על

לינור11

New member
היי לך/לך

רשמתי את הפרטים של טרקלין המלך דוד וטרקלין ארבל למעלה באתר ככה תוכל/י ליצור קשר. אני שלחתי לטרקלין ארבל ולאל-על במייל: [email protected] לברר מידע ופרטים בקשר לקורס דיילות קרקע ובקשר לעבודה בטרקלינים נראה מה יענו. אני מאמינה שהם יענו או מחר או בעוד כמה ימים מכיוון שמחר זה סוף השבוע אז אני לא יודעת אם הם עובדים מחר. אם לא אז זה יהיה בשבוע הבא אני מאמינה. זה יכול להיות משהו נחמד. לינור

לינור11

New member
בקשר לעבודה בטרקלינים בנתב"ג

יש טרקלין המלך דוד שאפשר לשלוח קו"ח לפקס: 03-9712433 ולהגיש שם מועמדות. ויש טרקלין ארבל ואפשר ליצור איתם קשר בטלפונים: טל: 03-9754493, 03-9754492 פקס: 03-9754494 אי-מל: [email protected] אני שלחתי לטרקלין ארבל מייל הערב לגבי בקשה לדיילת בטרקלין ונראה מה הם יענו לי. זה בטח או מחר או בעוד כמה ימים. וכמובן שאני מחכה לראיון בחברת QAS לקורס דיילות קרקע לראות אם הם מקבלים אותי. מקווה שעזרתי במשהו. לינור

לינור11

New member
היי חברה קיבלתי תשובה חיובית מטרקלין ארבל

הם ביקשו שאני אשלח את קו"ח שלי ושלחתי אותם. נראה מה יהיה השלב הבא, ביקשתי ממנו מהבחור שיכתוב לי קצת יותר פרטים על איך מתקבלים ועל המיונים ועל העבודה עצמה. אני מחכה לתשובה ממנו. ברגע שיהיה משהו אני אהיה בקשר אתכם. לינור

שיהיה בהצלחה!

גם טרקלין ארבל? לא אמרת שהיית במבדקים לארקיע? ואל על גם רצית אם אני לא טועה... איפה את מתכוונת לעבוד בסופו של דבר?

לינור11

New member
הייתי במבדקים בארקיע

וקיבלתי תשובה שלילית אבל לא נורא אני מחכה ליום המיונים של ישראייר שיהיו בפברואר. בארקיע אני מתכוונת לנסות שוב בשנה הבאה באפריל הבא שיהיו עוד פעם מיונים לדיילות אוויר. באל-על אני מחכה למיונים מה שאני חושבת שהם הקפיאו את כל הקורסים בכלל אני לא רואה שיש תזוזה שמה בכלל. בטרקלין ארבל שלחתי הבוקר את קו"ח שלי הבוקר נראה מה יהיו השלבים הבאים. אני אלך לעבוד איפה שיקבלו אותי. אני הולכת לעבוד בשביל המצב החברתי דווקא ולא הכלכלי, אני בחורה מסודרת בחיים שלא חסר לה כלום גם לא כלכלית. אני הולכת בשביל לפגוש וללמוד אנשים חדשים, בשביל ה-FUN יותר מאשר כלכלי. לינור

הדר קון

New member
לינור לטובתך....

את המונולוג שהרצת פה,רצוי לא לומר או ל"הקרין" בראיון לעבודה בשדה או בכלל.אם הנתונים הבסיסיים שלך לא משהו...אף מקום עבודה שמכבד את עצמו,לא ירצה אחת שבאה בשביל הפאן,החברֶה, האווירה,וכל מיני שטויות מהסוג הזה....מצפים ממך לגלות מוטיבציה,רצון להשקיע בשעות עבודה נוספות,ולתת את כולך לג'וב.שוב,זה בתנאי שאינך איזה "כוכב" שעונה להם בדיוק על הדרישות. את כל הדברים הנחמדים האלה תשיגי כשתהי עמוק בג'וב,אבל לא בהתחלה ובטח שאין צורך שמעסיקייך,ידעו יותר ממה שהם צריכים לדעת.

לינור11

New member
תשובה להדר קון

מקבלת את הצעתך תודה רבה! אתה צודק אני רק רציתי להבהיר את העניין. מקווה שבאמת בסוף יצא לי לעבוד במשהו. קיבלתי במייל היום תשובה מQAS שהם טרם התחילו בראיונות. אני מחכה לראיון שם לקורס דיילות קרקע. מה אתה יכול לומר לי בקשר אליהם? כל דבר קטן יכול לעזור לי. תודה לך

mekopelet

New member
זה באמת מה שאת רוצה לעשות?

ללקק את התחת לאנשים עשירים ולהרגיש העבד שלהם אל תלכי לטקלין ארבל

הי לינור

את בטוחה שמחפשים דיילות קרקע בQAS שלחתי להם את הקורות חיים שלי את חושבת שעדיף לצלצל או לשלוח בפקס? יש לך את המספרים של משאבי אנוש שם?

לינור11

New member
היי דנה

אז מה החלטת לא ללכת להיות דיילת אוויר? את מעדיפה דיילת קרקע? תהיי רגועה אני דיברתי היום עם איריס המנהלת של החברה היא שלחה לי מייל שהם טרם התחילו עם הראיונות, וברגע שיהיה מועד הראיונות היא תיצור איתי קשר. אבל את חייבת לשלוח לה במייל את קו"ח שלך דחוף לפני שזה יהיה מאוחר מדי. אז ככה אלה הם הפרטים: טלפון: 03-9754300 אי-מל: [email protected] וכן הם מחפשים דיילות קרקע - למעשה הם פותחים קורס דיילות קרקע במהלך חודש מאי וזה יהיה קורס הכשרה של 10 ימים ומשם ישר לעבודה כדיילת קרקע. תיכנסי לאתר של QAS תלכי ל-Contact ויש שם את השם שלה כולל מספר טלפון, פקס ואי-מל מה שרשום פה. כך מה שיותר נוח לך או בפקס או באי-מל. (איתי היא מדברת באמצעות האי-מל אני חושבת שככה יותר נוח לה). לינור

לינור

כן אני חושבת שהחלטתי לא ללכת להמשך המיונים של דייל אוויר, אני רוצה להיות אבל אני גם חייבת לקחת בחשבון את הכסף לצערי אני לא כל כך מסודרת וכסף זה חשוב לי כרגע. שלחתי לאיריס מייל אתמול עם הקורות חיים שלי, אני ישלח לך שוב בפקס ביום ראשון בבוקר. תהיי בקשר פה אם היא חוזרת אליך בנוגע חמיונים אני ממש רוצה ללכת. תודה דרך אגב

לינור11

New member
לדנה

עשית בחוכמה שלא הלכת לשם, לפי מה שאני רואה בתגובות של אנשים, התנאים שם בהחלט עלובים ביותר מה שמראה לך שבישראייר ובאל-על התנאים הרבה יותר טובים. אני מחכה לפקס שלך ביום ראשון בבוקר, דרך אגב הפקס שלי הוא: 077-2001467 ולשם את יכולה לשלוח לי פקסים במידה ויש שאלות או תגובות בקשר למיונים של דיילות קרקע. את יכולה לעבוד גם דיילת באירועים יצרתי קשר עכשיו עם מישהו בחברה גדולה והוא מחפש דיילות לאירועים אני חושבת שזה הרבה יותר נחמד. אני אהיה איתך בקשר בהמשך הערב, בינתיים ערב נעים ושבת שלום, לינור

תודה רבה לך

בכל מקרה התכוונתי שאני שולחת את הפקס לאיריס ביום ראשון, אבל אני יתעדכן איתך זה בטוח חוץ מזה רציתי להגיד לך שלדעתי את צריכה להפסיק להצדיק את עצמך פה בפני כולם, כל אחד אוהב מה שהוא אוהב ואם זאת הדרך שבחרת לעצמך אז כל הכבוד לך ואם את רוצה לעבוד בטרקלין זה עניינך הפרטי, אף אחד לא יגיד לך מה את אוהבת!!!!! אני מעריכה אותך מאוד ואני "מקנא" בך שהסתדרת בחיים ואת יכולה לבחור עבודה בשביל הכיף שלך ולא בשביל הכסף ייש כוח ובהצלחה, מי יודע אולי עוד נעבוד יחד .... שבת שלום

לינור11

New member
היי דנה,

אז מה החלטת לוותר סופית על הדיילות אוויר? אני מציעה לך לשלוח את הקו"ח ישר במייל אחרת את לא תקבלי מהם תשובה, ככה ביום ראשון בבוקר היא פותחת את תיבת מייל ועונה לכל המתמודדים במייל ישירות וככה לא תצטרכי להמתין לתשובה. אני נתתי לך את המייל שלה בהודעה הקודמת תקחי את משם. לפי מה שהבנתי דיילת קרקע מרוויחה יותר מדיילת אוויר, מה שנראה הגיוני מאוד. וגם הקורס הוא 10 ימים ולא נמשך על כמה חודשים - מה שעוד יותר טוב.

לינור11

New member
תשמע לי זה נשמע עבודה נחמדה

ומעניינת בתור התחלה אז למה לא? זה לא נכון מה שאתה אומר. אני חושבת שזה יכול להיות דווקא מעניין מאוד, אני אוהבת לפגוש אנשים ולדבר איתם ולהסביר על עצמי קצת זה יכול לפתוח לי שערים אני חושבת מה גם שאני מבינה יפה מאוד בתחום התעופה מאז גיל קטן ומעודכנת היטב גם במה שמעורה וקורה בתחום התעופה ובתוך החברות עצמן. אל תדבר ככה לא יפה, זה ממש לא יפה ככה ללכלך את הפה. אוי ואבוי אם אתה היית מדבר ככה במקומות עבודה אני חושבת שהיו מעיפים אותך מכל המדרגות את הדברים המלוכלכים תשמור לעצמך. תעשה לי טובה will you?

tomerikoc

New member
בהצלחה בארבל

זכית להיות מלצרית ללא טיפים ודיר באלק לעשות בעיות לVIP

למעלה