עבודה בחרונינגן

אנה158

New member
עבודה בחרונינגן

שלום,
אני מעוניינת לגור באיזור חרונינגן (יש לי משפחה באזור). האם מישהו יודע אם יש שם אפשרויות עבודה לישראלים?
 

חנהר

New member
שלום לך וברוכה הבאה לפורום


למה את מתכוונת עבודה לישראלים?
 

אנה158

New member
תודה רבה :)

התכוונתי עבודה לישראלים שלא דוברים הולנדית, בחברה ישראלית או בלימוד עברית.
 

חנהר

New member
תנסי לכתוב את שאלתך בטופס הבא

טופס
Joodse Gemeente Groningen
Plaats van Samenkomst: Synagoge: Folkingestraat 60,Groningen
050-5272573 טלפון של המקום.
 

Row123

New member
מהניסיון שלי פה בהאג

בקהילה היהודית תוכלי מכסימום להתנדב ומינימום לקבל כמה פרוטות מאיזה קיטנת קיץ של שבוע
אל תבני על זה. צר לי להשמע לא אופטימית... אבל מי יודע
בהצלחה
 

Row123

New member
צר לי לומר לך - קשה לי להאמין

הולנד נמצאת כרגע במצב שהולנדים לא מצליחים למצוא עבודה בהולנדית. מידי פעם יש עבודה באנגלית אבל עברית? זה נראה לי קצת כמו חלום שלא יתגשם
 
היי אנה,

חרונינגן אינה שופעת עבודות היות והיא יחסית מרוחקת. כאמור, גם הולנדים יתקשו במציאת עבודה. מרכז המדינה - אמסטרדם, אוטרכט, האג וכו' הן יותר בינלאומיות והאפשרויות יותר רבות, עם זאת מדובר בשימוש באנגלית, למרות שרוב העבודות יבקשו הולנדת ברמה כזאת או אחרת. לגבי עבודות בעברית - צריך לבדוק בקהילה היהודית באמסטלפיין, ועם זאת אני בספק כי יש פה המון המון ישראלים ויהודים גם ככה שמספקים שירותים (מינימליים) בעברית. הבינלאומיות של הולנד תתבטא לכל היותר בשימוש באנגלית בעבודות בחברות בינלאומיות, וכמובן שפות אחרות - גרמנית, ספרדית, צרפתית, רוסית וכו'.

שתי עבודות שהוצעו לי בעבר שקשורות רק לעברית ואנגלית - שוק הפרחים באלסמיר, ועבודה בשדה התעופה בהשכרת רכבים לישראלים (אך יש לציין שעבור עבודה בשדה התעופה צריך שהות של 5 שנים מינימום בהולנד, להרבה מהתפקידים - אולי גם לתפקיד זה).

אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי למצוא משהו שקשור לעברית - אבל קשה לי להאמין שמשהו כזה יהיה בחרונינגן. אלא אם כן תהייה יזמית מוצלחת
 
למעלה