עבודה בחו"ל

קרני

New member
עבודה בחו"ל

מהי לדעתכם הדרך הטובה ביותר לפנות לגבי קבלת עבודה, כמורה בבתי הספר היהודיים? אתם מכירים בוודאי את התרבות קצת יותר טוב ממני. אני לא בוחלת במקום, כך שכל איזור בעולם יהיה רלוונטי. תודה רבה על דיעותיכם

קרני

New member
ניסיתי אבל מעדיפה

ישירות ולא עם תיווך.. אי מייל? פקס? טלפון? מה עדיף? מה הנורמה?

השיטה שעבדה אצלי..

להגיע לביה"ס ולדחוף רגל בדלת איך? מחליטים על המיקום - אוהבי שלג וקרה - בוסטון אוהבי שמש וים - לוס אנגלס מגיעים מתקשרים לכל בי"ס ברדיוס של 50 מייל מציעים להעביר שעור דוגמא / לשמש מורה מחליפה / לנקות את הלוח בהפסקות או כל עבודה אחרת שתכניס אותך לבי"ס יוצרים רושם טוב (רצוי) מעוררים אמון (גם רצוי) מביעים נכונות לעבוד בחלקי משרה וגם בסניפים נידחים

tam1nj

New member
מזל מהעמק-

יש לך תעודת הוראה? ניסיון בהוראה? ביקשו לראות תעודות או הוכחות לגבי ניסיון?

לא, לא ולא...

אבל מאז עברו הרבה מים באיסט ריוור וגם היה לנו את 9/11 היום אולי מקפידים קצת יותר בגלל ה - INS וגם מפני שמצב השוק מאפשר למנהלים להיות יותר בררנים לא שהם מצטערים על שלקחו אותי - עוד לא בינתיים.. וכמו אמרתי מה שחשוב זה ההתרשמות האישית של המנהל

tam1nj

New member
עוד שאלה מזל

ומאיפה מגיע חומר הלימוד? זה מוכתב מראש או שאת צריכה לארגן אותו? (ואין לי בעיה מבחינת רישיון עבודה.)

גם וגם..

בעקרון יש תוכנית לימוד מוסדרת בה מוגדר לאיזה רמת עברית צריכה כל קבוצה לימוד להגיע יש מספר ספרים מומלצים אני בוחרת מתוכם את הכי נוחים לי והכי מתאימים שיכסו את החומר שצריך להעביר כאשר אין ספרים מתאימים - ממציאים עורכים דפי עבודה המכילים אוסף של סיפורים/ שאלות הבנה/ ותרגולי לשון

למעלה