עבודה בחו"ל

yaelgazit

New member
עבודה בחו"ל

שלום, אני ובן זוגי רוצים לעבור לחו"ל (עדיין לא ברור איפה) לכמה שנים. בן זוגי למד נגרות ויש לו ניסיון של 3 שנים. ורצינו לדעת אם יש למקצוע זה ביקוש ואיפה? והאם ניתן לחסוך כסף עם העבודה הזו בחו"ל. ואיך אפשר להשיג את העבודה כאן מהארץ?.. תודה רבה לכל מי שיענה!! :)

TrigATUSA

New member
איך את מתכוונת להשיג אישור עבודה?

כי למצוא עבודה בלי אישור עבודה זה כמעט בלתי אפשרי

yaelgazit

New member
יש לי ולחבר שלי דרכון גרמני..

זה יכול לעזור לנו למצוא עבודה כבר מהארץ?..

בתחום הנגרות - בספק

אזרחות אירופית נותנת לבן זוגך אפשרות לעבוד בדיוק באירופה, כך שאת שאר מדינות העולם את יכולה להוריד ממפת החיפושים אם זה הקלף שבידיכם. אשרה עבורך היא בהתאם לכללים ולחוקים של המדינה הספציפית בה תחליטו שאתם מעוניינים לחיות כבת זוג של אזרח איחוד. כשתתמקדו על מקום - יהיה לכם הרבה יותר קל להמשיך משם. את חיפוש העבודה בן זוגך צריך לעשות, ובתחום שלו נראה לי שאין מנוס מחיפוש מקומי במדינת היעד. זה לא בדיוק תחום בו עושים ראיונות טלפונים או בוועידות וידיאו... קחי בחשבון שייתכן ותיאלצי לחכות בישראל עד שתוכלי להגיע לחיות אתו באופן חוקי אחרי שהוא יתבסס ויוכל לאחד את משפחתו אליו.

sirpad

New member
אבל גם לה יש אזרחות גרמנית

אתם צריכים לבחור מדינה באיחוד שמעניינת אתכם. דבר ראשון. מקצוע נגרות נראה לי שהכי כדאי לחפש דרך ארגוני עובדים רלוונטיים. כך לפחות נראה לי שזה עובד בדנמרק. כלומר ליצור קשר עם אחד מארגוני העובדים שמרכז עובדים מהמקצוע הזה, ולברר דרכם לגבי משרות קיימות. אז תעשו קצת עבודות מחקר על איך למה וכמה, ופה זה לא המקום לכך.קודם כל תבחרו יעד, תחסכו קצת כסף ופשוט תסעו למדינה. תודיעו לרשויות שבאתם לחפש עבודה ויאללה לחפש, אם לשניכם יש דרכון גרמני, אתם תמיד תוכלו להתחיל לעבוד בעבודות מזדמנות, מטבח מלצרות וכדומה, עד שהעניינים יסתדרו. באופן פרטני אוסיף, שגרמניה נראית על פניה האופציה הטובה ביותר עבורכם, כיוון שכלכלתה של גרמניה נראית כרגע כחזקה ביותר באירופה, ולמרות מכשול השפה, דווקא העובדה ששניכם גרמנים, תעזור לכם, כיוון שאז יש לכם גם בסיס לדרוש סיוע מהמדינה בלמשל להסב את הניירות של חברך בתחום הנגרות למשהו מוכר באירופה, עי קורסים או מבחנים וכדומה. דבר שאף מדינת איחוד אחרת לא חיבת לכם.

אספרסו2

New member
מסכים ומוסיף

זה תחום שאפשר להתפרנס ממנו היטב בגרמניה אם מוצאים את הנישה הנכונה.

אופס... פספסתי את ה "לי"...

אז בכלל הרבה יותר קל - אבל עדיין בתחום הנגרות צריך להיעשות מהשטח...

TrigATUSA

New member
חו"ל זה מקום גדול

ודרכון גרמני פותח לכם רק את דלתות אירופה הסיכוי למצוא עבודה מראש, גם עם אישור עבודה הוא קטן, (אבל הרבה יותר גבוה מהסיכוי למצוא עבודה בלי אישור עבודה) אבל לפחות אירופה קרובה מספיק ככה שתמיד אפשר לעלות על מטוס וליסוע לראיון ברור שאפשר למצוא עבודה, תתחילו להתמקד בלאן אתם רוצים לעבור ולחפש שם קשה לי להאמין שיאפשהו באיחוד האירופי מקבלים משכורות בשמיים מעבודות פיזיות, אבל מין הסתם עוד אנשים מתפרנסים אתם יכולים לחפש הצעות עבודה באירופה באינטרנט, ולנסות לקבל רושם איפה יש יותר ביקוש לתחומים שאותם בן זוגך יודע

למעלה