עבודה בחו"ל

hadarmt

New member
עבודה בחו"ל

שלום לכולם
חג שמיייייח שאלה קטנה: האם יש לכם מושג באילו גורמים/אתרים ניתן לקבל אינפורמציה באשר לעבודה באנגליה. ואני לא מדברת על מכירות.. יש לי אזרחות אירופאית ואני אחרי תואר ראשון (ניהול מלונאות ותיירות), הייתי רוצה להתנסות בתחום באנגליה אך עד כה לא מצליחה למצוא עבודה
(אני מחפשת לעבוד בחברה ישראלית הפועלת גם באגליה או לשלב עבודה בארצות עם נסיעות מרובות לחו"ל). אשמח לשמוע את דעתם תודה מראש הדר

קארין130

New member
עבודה בחו"ל

היי! אם את מחפשת עבודה בארץ, אני חושבת שאתר הכי טוב זה www.alljobs.co.il. השימוש באתר עולה כסף אבל זה שווה כל שקל. ישנה אפשרות למיונים שונים של הצעות עבודה, כולל עבודה בחו"ל, או עבודה המשלבת נסיעות, כמובן חיתוך לפי תחומים וכו'. ישנה אפשרות לשליחה מרוכזת, כך שתוך 10 דקות את שולחת מלא קורות חיים. הם אוספים הצעות עבודה מכל המקומות בארץ ( עיתונים, אינטרנט וכו' ) כך שדי אפשר להסתפק בהם. דבר נוסף חשוב, בזמן שמחפש העבודה צריך לשלם כסף כדי להשתמש באתר, המעסיקים לא צריכים לשלם כלום ( להבדיל מאתרים אחרים בהם המעסיק צריך לשלם ), מה שגורם למעסיקים רבים יותר לפנות ל-alljobs. אם את מחפשת עבודה בחו"ל תנסי אתר www.monster.com, אני חושבת שזה אתר מאוד מרכזי. בהצלחה!

hadarmt

New member
תודה קארין

הייתי רשומה באתר שציינת חודשיים והוא באמת אחלה אך 90% מהמשרות שמוצעות בו בתחום המלונאות (אני מחפשת בתיירות/תעופה) והם כמעט כולן בתפקידים זוטרים.
בנוגע לאתר מונסטר, הוא נראה לי אתר מעולה למי שכבר נמצא בחו"ל. אני רוצה לדעת שיש לי עבודה ברגע שאני מגיעה לכן אני מעדיפה לחפש חברה ישראלית עם סניפים בחו"ל שתוכל להבטיח לי משרה בתחום ובתפקיד שאני מעוניינת. חברה כמו אל על לדוגמא יכולה להיות אופציה מאוד טובה אך לפי מה שראיתי באתר שלהם הם מציעים תפקידים שאני לא בטוחה שיש אפשרות להתקדם משם
חייב להיות שם משהו בשבילי...
תודה רבה על העזרה. ואם יש לחברי הפורום רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע חג שמיייח הדר

למעלה