מה הרקע המקצועי שלך, ומה אתה רוצה לעשות "כשתהיה גדול"?

בלי לדעת על הדברים הללו, אי אפשר לאמר לך שום דבר לגבי האם זה אולי יעזור לך בעתיד.

ממה שאני יודע על מפעל הייצור של אינטל - מדובר במפעל שמפעיל מכונות ייצור שאינן תוצרת אינטל, כל מכונה שם עולה עשרות מיליוני דולרים, ולכל מכונה יש אנשים שמתפעלים אותה במהלך הייצור (כולל טיפול מאוד בסיסי בתקלות תוכנה/קונפיגורציה).

לגבי טכנאים שממש מטפלים במכונות - ממה שאני יודע על אינטל, לא יתנו לך לגעת במכונה כזו לפני שתעבור קורס מתאים, וכל דבר שתטפל בו שם יהיה על פי פרוצדורות מאוד ברורות וקשיחות ("תיקון" לא תקין עלול לעלות במיליוני דולרים של אובדן הכנסות ו/או נזק למכונות).

מעבר לזה, את המשמרת בחדר הנקי מבלים בתוך החדר, משום שלוקח הרבה זמן להיכנס ולצאת (אדם חסר נסיון עשוי להזדקק ל10-15 דקות להתלבש ולהכנס פנימה - וכנ"ל ביציאה החוצה. אחרי צבירת נסיון בלבישת והסרת החליפות, זה עשוי לקחת כ-5 דקות לכל כיוון). לא נכנסים פנימה עם טלפונים סלולריים שאינם "כשרים", מה שאומר שבכל משמרת אתה תהיה מנותק מהסביבה חלק ניכר מהזמן. יש הפסקות צהריים שמן הסתם מבלים בחוץ, ויש הפסקות נוספות. סבבי התורנויות והחופשות נקבעים לכל מכונה בנפרד (משום שיש התמחות במכונות השונות) למפעילים.

אגב, כלל לא ברור לי אם יגייסו מישהו לחצי שנה בלבד, וייתכן שידרשו ממך התחייבות לפרק זמן מינימלי שמתחתיו לא משתלם להם להעסיק אותך (בנקודה הזו אני לא בטוח - מוטב שתוודא את זה לפני שאתה חותם על משהו מולם).