עבודה בזמן הצבא

לאנודע1

New member
עבודה בזמן הצבא

שלום
שובצתי לצערי בבסיס פתוח, בתנאי יומיות, וכרגע אני לא רואה דרך לצאת משם. חשבתי שאם אני כבר עושה יומיות אוכל לנצל את זה עד הסוף, ולהתחיל לעבוד בערבים.
רציתי לשאול האם יש אפשרות לעבוד בזמן הצבא? כי היום דיברתי עם אחת החיילות והיא אמרה לי שרק מי שיש לה בעיות כלכליות יכולה לעבוד, והיא צריכה להביא הוכחה מהבנק, (לבעיות הכלכליות).
(לי אין בעיות כלכליות)
תודה רבה!
:)

היי

טכנית זה נכון. על מנת לעבוד בזמן הצבא אתה צריך לקבל אישור עבודה, שניתן רק לאחר שאתה מביא את הטפסים הרלוונטים שמוכיחים שיש לך צורך לעבוד בזמן הצבא.
א ב ל, זה מאוד תלוי בסיס. אני הייתי משק"ית ת"ש בבסיס פתוח, וכל מי שהביא טפסים (כולל אני), אושר לו לעבוד (בידיעה שהצבא קודם, גם אם זה פוגע בעבודה).

גש למשק"ית ת"ש שלך ותעלה בפנייה את הבקשה.

לאנודע1

New member
תודה רבה. השאלה אם אני אגיד לה שכביכול יש לי

בעיות כלכליות, היא תחייב אותי להביא הוכחות? או תאמין לי ככה סתם?

DorSht

New member
יעדיפו הוכחות ברוב המקומות

כי בעיות כלכליות חמורות יכולות לאפשר הוצאה מוקדמת מהבסיס (אם מדובר בבסיס פתוח) או לא להגיע לבסיס מדי פעם כדי לעבוד. אפילו לחתום על מיוחדת בשביל לעבוד.
אצלי למשל בבסיס כל מי שרוצה מקבל אישור עבודה, גם אם יש לו 20 אלף ש"ח בבנק, כל עוד זה לא גורם לאותו חייל להיות נפקד, או לאחר לבסיס - אין בעיה.

את הטפסים תצטרך להביא בכל מקרה,

אלא אם אתה בתפקיד ספציפי שלא דורש את זה.

אבל כמו שציינתי, ברוב הבסיסים הפתוחים, גם אם תביא מסמכים שמציגים פלוס של מיליון ש"ח, לא תהיה בעיה לקבל אישור עבודה.

אצלנו בבסיס כל אחד יכול לעבוד

גם לי טפו טפו אין בעיות כלכליות (למרות שכולנו רוצים קצת כסף לבזבוזים) ובכל זאת שקלתי לעבוד אחה"צ.
מה שהתברר כטירוף בלתי אפשרי. אני אמנם ביומיות אבל לא מגיעה הביתה לפני 18:00 ובד"כ חוזרת גמורה מעייפות ולעבוד זה ממש לא בתוכנית.
ומצד שני לעבוד רק בסופ"ש כשזה הזמן היחיד שלך להשלים שעות שינה זה גם מאד קשה אך הרבה יותר אפשרי...

תסתכלי איך הולך לך עם העבודה בצבא ותראי אם זה יכול להשתלב. בהצלחה!

למעלה