עבודה בארה"ב

joojoo

New member
מה שמעניין

הוא שלא הכותב המקורי, ולא הבחור שלתגובה שלו אתה מגיב, דיברו על עגלות. יש מספיק חברות ישראליות בארה"ב שלא שמעו אפילו על עגלות. ומצארט בכלל לא שאל על זה בשום מקום. מוצארט, אני חושב שהעצה הכי היא טובה שמישהו נתן כאן למעלה היא - אם אתה יכול - תמצא איזור שמתאים לכיוון שלך (כסאונדמן אני מניח לוס אנגלס שיש בה המון ישראלים או נגיד נאשוויל שבה אין לי מושג), עבור לפה, ותתחיל להתערות. אתה יכול תמיד למצוא עבודות שירות כאלה ואחרות (מלצרות למשל) בזמן שאתה יוצר את הרשת שלך, הולך לראיונות או אודישינים או איך שזה לא קורה בתחום הזה. קרייגסליסט גם דרך טובה למצוא עבודות מזדמנות, בטח בערים הגדולות.

RoyG NJ

New member
ברור שיש המון חברות ישראליות.

אבל הבחור הוא SOUNDMAN , לא מזלזל בכלל !! אבל לא ניסיון העבודה הטיפוסי לחברות ישראליות שעושות RELOCATION אני בטוח שתסכים עם זה. נושא העגלות צץ לאחר מכן (בוסטון גיא ואלעד)... אני מניח שגם בתור SOUNDMAN יש תחומים (כמו מועדונים/סרטים/במה) , זה יש בהרבה מקומות, אין כמו להגיע לסיור מקדים ולנסות - כמובן שקשרים מ-א-ו-ד עוזרים.

Boston Guy

New member
שאלתי "איזה סוג עבודה"

הבחור כתב שהוא מחפש עבודה - - בלי לציין איזו. ברוב המקרים, כשאדם מתבטא כך הוא מחפש עבודה לא מקצועית כלשהי (אין לו מקצוע \ אין לו מקצוע רלוונטי לארה"ב). כדי לוודא, טרחתי לשאול את האדם - וגם אחרי שהוא ענה אני עדיין לא יודע מה הוא מחפש. הוא כתב שהוא סאונדמן - אבל לא כתב שזה התחום שבו הוא מחפש עבודה כרגע. בהודעה אחרת הוא כתב ש"מכירות לא באות בחשבון" - הוא כן מחפש עבודה לא מקצועית - אבל שאינה רוכלות. לאורך כל הדרך הוא מדגיש שהוא רוצה לעבוד אצל ישראלים. אני מניח שמה שהוא מתכוון זה לעסוק בסבלות, "מנעולנות", או בנקוי שטיחים \ארובות איוורור - מה שהישראלים בארץ בטוחים שכל ישראלי שני באמריקה עושה.

מוצארט

New member
לעבור ככה, על 'ריק' זוהי בעיה

ולא רק של מזומנים. אני מאוד רוצה לנחות, לנוח יום וחצי, ולהתחיל בעבודה. להתחיל להסתובב במקום שאינו מוכר, כשהאנגלית שלי עדיין איננה משופשפת, מקום פשוט עצום בגודלו כשאין לי רפרנס, נראה לי קצת אידיוטי. בכל אופן, ממשיך לגשש. תודה.

מוצארט

New member
אני רוצה להתנצל בפני כולם

כנראה שלא הבהרתי את עצמי לגמרי. אמנם יש לי הכשרה מקצועית בתחום הסאונד והמוזיקה, אך כנראה שזה היה נראה לי שזה גדול עליי למצוא משהו מיד עם הנחיתה בכוחות עצמי. עניין של ביטחון עצמי אני מניח. הצלחתי להבין מההודעות כאן שזה ביזבוז זמן להתעסק עם הישראלים. ככל שאני מקבל יותר פרטים בימים האחרונים עושה רושם שהצדק עמכם. חשוב להסביר שזוהי לא עבודה משרדית שבה מגישים קו"ח וכד'. אני ממשיך לנסות ליצור קשרים עם עולם הסאונד שם
אם יש כאן עוד מישהו עם קשר זה או אחר לעולם הזה, אשמח מאוד לקישור. רוב תודות על כל התגובות!

חנוש186

New member
עבודה בארהב

יש לי עגלות בצפון קרולינה. אם אתה מעוניין. 7754209055 מישראל 037229162

למעלה