עבודה בארה"ב

leemor

New member
עבודה בארה"ב

האם יש כאן מישהו שיכול לומר לי האם יש דרך למצוא עבודה בארה"ב בחברות ישראליות??? היכן ניתן לחפש דבר כזה??? האם ידוע למישהו על אתר כזה שניתן למצוא??? תודה ויום יום נפלאאאא

לא ציינת באיזה תחום

עבודה יכולה להיות הרבה דברים... בכל אופן הצעד הראשון הוא להתביית על איזור, וליצור קשר עם הקונסוליה הישראלית באיזור, ולבקש רשימה של החברות הישראליות באיזור (כן יש דבר כזה). אחר כך תוכלי להתחיל לפנות אליהן. השיטה היותר טובה היא קשרים דרך הארץ. אפשר גם לנסות למצוא רשימה של חברות ישראליות הנסחרות בנאסד"ק או בבורסה של ניו יורק. בהצלחה!

Gefen

New member
רוצה לעבוד כאופר בניו יורק?../images/Emo8.gif

סתם סתם...צוחקת. אני מצטרפת לדברים של עדי - שאלתך מאוד כללית...איזו עבודה? באיזה תחום? ועל איזה חברות ישראליות אתה מדבר? אם אתה מתחום ההי טק ועוסק במחשבים, אז יש די הרבה חברות ישראליות שעוסקות בתחום ויושבות בארה"ב מול לקוחות אמריקאים, אבל ככל הידוע לי אתה צריך להכנס לחברות האלה בארץ ולצאת מטעמן לרילוקיישן. ולא ידוע לי על אתר כזה שאתה מבקש. אם תמצא שתף אותנו.. בהצלחה גפן

Gefen

New member
ובכל זאת אולי זה יעזור...

כנס ללינקים למטה, מקווה שזה יעזור. הלינק הראשון - מתוך המקום דוט קום. הלינק השני - חברת גלובל ג´ובס (נראה לי שצריך להרשם בתשלום..) שוב בהצלחה.. גפן

eli21us

New member
גם אני מחפש

אני מחפש עבודה בתחום הנדל"ן בארה"ב מאוד אודה למי שיוכל לעזור

כרמלה2

New member
יש דפי זהב של ארה"ב

צריך להיכנס למנוע חיפוש, להקיש "ילוו פייג´" ואז מופיע מסך אחר עם שני דגלים. דגל ארה"ב ודגל אנגליה. לוחצים על הדגל הרצוי. ממשיכים לפי ההוראות שלהם. כך אפשר להגיע לכל מיני סוכנויות כ"א בחו"ל.

למעלה