אז ככה: לא מזמן חזרתי מהפגישה.
ישבתי שמה עם בחורה אחת, הם נשמעים רציניים ומאוד בטוחים בעצמם ונשמעים כמו עסק שבאמת חושב רק על ה-$ שהוא מכניס אבל בהחלט עובדים ברמה מסודרת עם כל הגורמים. היא הייתה כנה ואמרה שזאת עבודה קשה, קורעת, ואין יותר מדיי חיים, היא לא הציגה את זה כאילו זה איזה סרט עם מסיבות חוף באורנג' קאונטי. אבל התגמול הוא עולם בהנחה שאתה יודע למכור, וכמובן שמלמדים אותך למכור, והשכר יכול להגיע ל3K$ בחודש אפילו יותר, היא גם ציינה שזה נשמע הרבה אבל שמה זה לא ישראל שמה זה לא בשקלים שמה משחקים בדולרים. שאלתי אותה לגביי הוויזה, היא אמרה שהוויזה זה דבר שהם מוציאים כבר בארץ, היא מדבר עם השגרירות, שולחת אותי לשגרירות בארה"ב עם המסמכים, לראיון אצלהם וציינה שחשוב להגיד להם ת'אמת שאני הולך לעבוד שמה בקניונים ולא לנסות לשקר והם מוציאים אותי עם וויזת H2B ככה היא אמרה ששם הוויזה. ההשקעה שלי בוויזה היא אמרה מסתכמת ב200$ בארץ ועוד 300$ בארה"ב שיורד לאט לאט מהמשכורת. תקופת העבודה היא בין ספטמבר לפברואר בתקופת החגים. כמו כן היא אמרה שהכרטיס טיסה על חשבוני. היא לא תיארה את זה כחוויה מהסרטים או כגן עדן, אלא תיארה, די אמת לדעתי גם, כעבודה שהיא קריעת תחת מ 8 בבוקר עד 11 בלילה, לדעת למכור דברים, לערבב, לפלרטט ולהציג אתהמוצר בדרך הכי טוב שיש. הדבר היחיד שאני עכשיו נזכר וצר לי שלא שאלתי אותה זה איך התנאים שמה בדירה. בנוסף היא אמרה שמהשכר יורד השכר דירה וההשכרת רכב. מה אתם אומרים?