עבודה בארה"ב וקנדה

tshlomov

New member
עבודה בארה"ב וקנדה

שלום, אנחנו מייבאים משחקי הרכבה לילדים מהארץ באופן בלעדי. משחקי הרכבה אלו (או כפי שאנו קוראים להם קיטים) מתאימים לאירועים של ילדים. לקוחות היעד שלנו הם מוזיאונים, בתי ספר, חנויות העוסקות במחשקים של ילדים וכד´. העבודה מתאימה לסטודנטים וכעבודה נוספת. תוכלו לפנות אלינו לקבלת יותר פרטים לטלפונים הבאים בארה"ב 5741046 551 , 5414077 201 ראו הודעה זהה גם באנגלית Hi, We import those unique Made in Israel kits. The kits are designed for Parties, Social Events and will keep the kids busy for long time. Target market are Museums, Schools, Children Party Stores ... The sells are done by agents and direct. Agents, of course get their commissions. If more details needed please drop us email to [email protected] or give us a call.

מרב, אני נתתי אישור פרסום

נשמע לי משהו מאוד נחמד ואני גם מכירה את הנפשות הפועלות כך שאין כאן שום scams. למי שיש זמן וצריך כסף זו הזדמנות טובה! בהצלחה.

Yaniv-DC

New member
ולדעתי דווקא יש לוחות בשביל זה

או לפחות הודעת אופטופיק משורשרת...

ולדעתי אני דווקא חשבתי שזה חשוב

ויכול לעניין הרבה מהמשתתפים כאן - ולכן נתתי אישור. קפיש?

Yaniv-DC

New member
לא ולא.

או שמותר לפרסם או שלא. כל פרסומת לעבודות כאלו ואחרות עלולה לעניין אנשים ועלולה גם לעמוד בניגוד לכללי הפורומים שאנחנו כל כך דואגים להם. אם הבסיס הוא הכירות אישית זה נראה לי עוד יותר תמוה. מדוע מישהו שבא וכותב מספר סלולרי עלום ב-LA כי הוא מחפש מוכרים בקניונים נמחק? הוא לא עלול לעניין אנשים? בדיוק מה שהפרופסור כתב - דאבל סטנדרט. כמו שאמרתי - יש לוחות, יש שירשורי
, גם אם זה מעניין אלפי אנשים לא ברור לי איך זה צריך לדחוק הודעות אחרות למטה.

אז נסכים שלא להסכים

רבים אחרים קיבלו אישור פרסום אם ביקשו אותו לפני שפרסמו. בעיקר להצעות עבודה. מעולם לא אמרנו שהפרסום אסור לחלוטין, אלא שצריך לבקש אישור לפני הפרסום. בעבר אישרנו הודעות רבות בנושאים דומים ונמשיך לעשות זאת עבור אלו שיבקשו והערך ייראה לנו חשוב.

mesty

New member
איך אפשר לפנות אליכם בעיברית?

אני אהיי בקנדה בינואר. והייתי מאוד רוצה לעבוד אצלכם. מה אני צריכה להביא איתי- מבחינת אישורים אני אהיי בטורונטו.

למעלה