עבודה באנטוורפן

yosefbinyamini

New member
עבודה באנטוורפן

שלום, אני בן 17 (אוטוטו 18) ועברתי לאנטוורפן לכמה חודשים (נמצא אצל משפחה)... רציתי אם אני כבר פה לעשות משהו ולא לשבת אבל אני לא מוצא שום עבודה... יש לכם רעיונות?

כל היהודים שם עובדים ביהלומים

לפחות לפי הסטיגמה של המקום. ובכלל העיר ידועה בשלל מלטשות היהלומים שבה.

een ogenblik

New member
אין לי, או למישהו אחר כאן מושג

אך מבלי שתתן פרטים כלשהים מלבד גיל, גם לא יהיה לנו מושג. אישור עבודה? אזרחות? האם אתה יודע פלמית? מה הן בכלל העבודות הזמניות שאפשר להשיג באנטוורפן בגילאי 17? מה חיפשת עד עכשיו? ולא, לא הייתי סומכת על פורום שימצא לך עבודה. יותר בכיוון שיתנו לך רעיונות חיפוש נוספים, אם בכלל.

yosefbinyamini

New member
לא יודע פלמית

אבל איך זה אמור להפריע לי לעבוד בעבודה שחורה? ואין לי בעיה להשיג אשרת עבודה... ניסיתי לעבור בסופרמקטים, מסעדות וכו' אבל אף אחד לא רוצה עובדים

בקר12

New member
אתה אזרח אירופי או לא? אם אתה לא על

בסיס מה בדיוק תשיג אשרת עבודה?

een ogenblik

New member
אולי לא ניסת במקומות נכונים

אולי במקומות שניסת באמת לא צריך עובדים. אם כך, אתה צריך להמשיך ולחפש. האם יש לך אישור עבודה או שאתה חושב שאין בעיה לסדר? אלו שני דברים שונים. אף אחד לא יסדר אישור עבודה לעבודה בשחור, ומספיק להם הבעיות שאולי יווצרו עם יתפסו אותם מעסיקים בשחור, והם לא יתעסקו עם מי שמתכתחילה אין לו אישורים. פלמית היא השפה המדוברת באנטוורפן. היא רצויה לרוב העבודות, שחורות כמו לא שחורות. לא מוצא חן בעיניך? תתלונן אצל אלו שלא מעסיקים אותך. אני לא הכתובת לזה, עמו גם שאר הגולשים כאן.

למעלה