עבודה באירופה...

rachco86

New member
עבודה באירופה...

שלום לכולם אני בעלת דרכון אירופאי (פולני) בת 24 עם תואר ראשון בביוטכנולוגיה, ואני מעוניינת לנסוע לעבוד באירופה, אינני דוברת שום שפה מלבד אנגלית ועברית... אני מבינה קצת צרפתית וספרדית... למישהו יש המלצות בשבילי??? הדבר היחיד שמצאתי זה כמובן עבודה בעגלות או בדוכנים של ים המלח.... או מכירת ציורים.... תודה רבה רחלי

גוזליה

New member
אירופה ענקית

אין סיבה שתתפשרי על עבודה בעגלות ובמכירת מוצרי ים המלח אם יש לך תואר. אם האנגלית שלך מספיק טובה- למה את עושה חיפוש בעברית על "עבודה באירופה"?? ברור שאלו כל התוצאות שיצאו לך. כנסי לאתרים רציניים לחיפוש עבודה, ותחפשי שם עבודה במקצוע שלך! רצוי גם להחליט לאן את רוצה לעבור. אם את יכולה/רוצה ללמוד שפה נוספת זה ישפיע גם על תוכניות המעבר שלך. בקיצור, נשמע שאת בעיקר "רוצה לעבור" שזה נחמד, אבל בלי תוכנית פעולה מגובשת לא הייתי עושה כזה דבר.

דברה1

New member
למה את לא בודקת אתרים מקומיים לעבודה? ../images/Emo2.gif

אם את מעונינת להגר לאנגליה (הברירה הטבעית כרגע בגלל מגבלת השפה) אז חפשי באתרים בריטיים לעבודה עמו למשל monster jobserve jobsite למה לחפש באתרים ישראליים? לחלופין את יכולה להכנס לאתרים של חברות שאת מכירה בתחום שלך, ולחפש האם יש להם משרות פתוחות במדינת היעד שלך..

למעלה