עבודה באינטל

elimalka

New member
עבודה באינטל

קיבלו אותי לעבודה באינטל קרית גת, אבל אני לא בטוח. כיום אני עובד קבלן בתחום של החשמל, ויש לי עוד הצעה מעבודה אחרת (תנאים פחות מאינטל, אבל מבחינת שעות עבודה הרבה יותר נוח). בקיצור אם מישהו עובד\עבד מכיר מישהו שעובד שם שיכול לתת לי קצת מידע אני אשמח... אמרו לי כמה, שלא כל מה שנוצץ הוא יהלום...

0 אור 0

New member
מקום עבודה מאד איכותי

בסטנדרטים אמריקאיים על כל מה שמשתמע מזה: הרבה מאד דאגה לרווחת העובד, התייחסות, חום, הכשרה מקצועית והעשרה. יש אפשרויות קידום למי שמוכיח את עצמו (בעיקר אם הוא מוכן לעבור בין המפעלים שלהם בארץ ובעולם) נהלים מאד מאד מאד מוקפדים ומסודרים - אין לחפף פינות ואין לאלתר בלי לעבור נוהל מסודר וארוך של אישור הצעות יעול למי שמתאים זה ממש גן עדן, ברדקיסטים יכולים לסבול שם מאד. דרך אגב, גם שעות העבודה מאד מסודרות - אם אתה בחדר הנקי אז אתה עובד במשמרות, אבל בתנאים מאד נוחים.

elimalka

New member
כן

אני אמור לעבוד בחדר הנקי. אתה יכול לתת יותר פרטים??? משמרות 7 עד 7 הבנתי... לא הכי נוח בעולם...

nickname500

New member
דעתי

קודם כל, האם התקבלת להיות עובד אינטל ממש או עובד קבלן באינטל? אם כקבלן, המצב פחות טוב, יכולים לפטר אותך במקרה של קשיים, עדיין משכורת יפה. אם כעובד אינטל, מצבך טוב. ראשית שעות קשות וכוללות סופשבוע אולי פעם בשבועיים (תבדוק, אני אולי טועה). שים לב ששעות העבודה עצמן הן 12 שעות, כלומר צריך לצאת מהבית כמה זמן קודם ולוקח זמן לחזור. זה הצד השלישי. הצד החיובי - זו חברת אינטל. כלומר: תיגמול יפה, בונוסים כל חצי שנה, העלאות שכר אם היית עובד טוב, אפשרויות קידום וכו'. מי שבאמת טוב, יכול גם להצליח לצאת בשלב כלשהו החוצה מהחדר הנקי ולעבוד כעובד משרד עם שעות נורמליות. בנוסף, הסיכון שיפטרו אותך שואף לאפס. חוץ מזה יש הטבות נוספות. זו דעתי. אם תרצה עוד פרטים תוכל לשאול פה או במסרים אבל אולי אענה רק בעוד כמה ימים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

elimalka

New member
מה ז"א הסיכון שיפטרו אותך שואף ל-0?

אינטל לא חברה ממשלתית כגון חברת חשמל שמקבלים "קביעות" והעובדים שמים אחר כך פס על המערכת...

avi0025

New member
יש focal כל שנה..

כל שנה יש הערכת ביצועים, אתה נמדד יחסית לחבריך לעבודה. %x עליונים מקבלים העלאות במשכורת, %X תחתונים הולכים הביתה. אם תקבל תמיד הערכות מצויינות לא יפטרו אותך. מאידך אם פעם לא תסתדר עם איזה בוס בצוות חדש שתעבור אליו, תעוף כמו טיל. שום דבר לא מובטח אף פעם ובשום מקום (חוץ מחברת החשמל אולי..)

elimalka

New member
אמר לי מישהו שעובד באינטל

כבר 9 שנים כך: בתחילת שנה יש הערכות כמו שאמרת, ומי שהכי פחות טוב בצוות (אף על פי שהוא שלעצמו בסדר גמור) מקבל מכתב פיטורים, _אבל_ המכתב בתוקף רק לאחר חצי שנה אם לא השתפרת הזמן הזה. וגם אמר לי שאינטל זה לא מקום שתצא ממנו לפנסיה, כלומר מתי שהוא תמצא עצמך מחוץ למערכת, ובגלל זה אני מתלבט.

0 אור 0

New member
האם זה גם לגבי עובדי חדר נקי?

כלומר - העניין של היציאה לפנסיה ... אני מכירה אנשים שעובדים ועבדו באינטל תקופות ארוכות, אבל מכיוון שהמפעל בקרית גת עוד לא קיים כל כך הרבה שנים, ברור שאף אחד עוד לא הגיע לותק של פנסיה. כדאי לבדוק אם זה נכון לגבי ירושלים. בכללי נסיון באינטל זה המלצה טובה מאד למקומות עבודה אחרים, אבל לא יודעת להמליץ לך מה לעשות אם אתה מחפש מקום קבוע עד הפנסיה

avi0025

New member
אז עצתי היא

אינטל מקום מעולה בשביל הקורות חיים ,במיוחד בקבוצות הפיתוח. אכן ניתן למצוא אנשים שעובדים שם שנים ארוכות כמו בכל מקום, חלק יוצאים לפנסיה משם וחלק עוברים למקומות אחרים. הקטע של השיפור הוא בולשיט, מהרגע שהבוס/החברה מחליטה שאתה לא מספיק טוב לדעתה מה שתעשה כבר לא ישנה, גם אם תשתפר. החצי שנה זה כדי לתת לך זמן מספיק למצוא מקום אחר. אי לא יודע בדיוק מה אתה הולך לעשות שם אבל אם אתה הולך לעשות משהו מקצועי שבתחום הקריירה שלך אז שווה. תנאים טובים, טוב לרזומה. יחד עם זאת טוחנים שם הרבה. אם לעומת זאת אתה מתכנן על עבודה של להרויד פרופיל וחצבור קביעות אינטל זה בהחלט לא המקום - בשביל זה יש את חברת חשמל, מקורות ומשרדים ממשלתיים. תלוי מה אתה מחפש.

elimalka

New member
זה לא בולשיט

מכיוון שהוא בעצמו בעבר קיבל מכתב כזה. ובכלל אם אתה לא טוב למה שיתנו לך חצי שנה??? דרך אגב, מי שעוזב מיוזמתו מקבל גם פיצויים. אני אמור לעבוד בחדר הנקי. התפקיד נקרא SST - Self Ssustaining Technician במקצועי אני הנדסאי חשמל. לתפקיד הנ"ל הזמינו אז למבחנים הנדסאים בתחומים: חשמל\אלקטרוניקה\מכונות

MARS6

New member
ראיון באינטל

שלום,אני הנדסאית אלקטרוניקה התקשרו מאינטל וביקשו לשלוח דיפלומה וציונים,אמרו לי שראיון ראשון אני הולכת לעבור בטלפון .רציתי לדעת מה הם שואלים גם בראיון באנגלית ואיך הולך תהליך בשביל להתקבל לאינטל

למעלה