עבודה באילת

mishe e

New member
עבודה באילת

מה אתם אומרים? כדאי? יש לי אפשרות לעבוד אצל אבא שלי במפעל בתנאים נוחים והכל אבל אני כמעט בטוחה שתוך חודש אני אתחרפן ואני לא רוצה שכל החצי שנה הזאת אני אשתעמם ההתלבטות שלי זה אם לרדת לעבוד באילת ולעשות שם מועדפת או לעבוד במפעל ליד הבית? איך אני מוצאת עבודה טובה באילת? דרך אתרים? לנסוע לשם?

DoubleD

New member
תשובות..

קודם כל עבודה מועדפת היא אכן 6 חודשים אבל לא בהכרח רצופה... כך שגם אם "תתחרפני" תוך חודש את יכולה להמשיך במקום אחר.. את לא חייבת להשתעמם חצי שנה רצופה בשום מקום :) רק את יכולה להחליט דברים כאלה אבל עצה ממני היא לנסות, שום דבר נוראי לא יכול לצאת מזה בשביל לעבוד במלונות באילת הייתי ממליצה ליצור קשר עם רשתות באופן טלפוני ולבדוק מהם התנאים (כמובן שלקחת הכל בעירבון מוגבל, לפעמים זה לא נראה כמו שזה נשמע) ואז לרדת לשם ולעשות כמה ראיונות ואם נשמע לך סבבה לכי על זה. באופן עקרוני בשביל לקבל מגורים את צריכה לחתום על העבודה ... כך שאם את מכירה אפילו מישהו באילת שגר שם ואפשר להתנחל אצלו זה יעזור לך לעשות ראיונות באיזי ולא ישר לקפוץ על משהו.. מצד שני זה כל הרעיון בלדבר איתם טלפונית לפני :) אגב, כמדומני יש גם מרכז גיוס של ישרוטל באיזור המרכז, שווה לברר אולי אפשר לעשות ראיון קל"ב ? הכי חשוב לקרוא את כל התנאים בחוזה ולהבין ולשאול מלא שאלות, זה תקף לכל עבודה גם. בהצלחה

נצל"ש..

דרך אגב הבנתי שבשביל לקבל את המענק של המועדפת מביטוח לאומי המעסיק צריך לחתום על כל הששת תלושי משכורת....אז השאלה היא אם היא נגיד עובדת חודש או חודשיים ואחרי זה חותכת לו המעסיק חייב לחתום על התלושי משכורת שלה או שזה משהו שהוא לא מחוייב לעשות??

DoubleD

New member
המעסיק סך הכל צריך למלא טופס שאתה יכול להביא

לו בעצמך (אפשר להוריד מאתר ההכוונה) זה לא משנה כמה חודשים או שבועות או אפילו יום וחצי -אתה יכול לדרוש ממנו שימלא את הטופס ואישור העסקה (שזה בסך הכל חתיכת נייר שמאשרת שהיית מועסק בבית העסק הספציפי ע"י המעסיק + חתימה.) התלוש משכורת עצמו זה בשבילך, או עם כל הכבוד לביטוח הלאומי- זה בשביל שהם לא יצטרכו להתאמץ יותר מדי. אין דבר כזה לא מחוייב, גם אם היו בניכם סכסוכים על רקע אישי או מקצועי הוא עדיין נדרש להמציא את הטפסים שאתה צריך, זה מינימום של חובת המעסיק.. אני גם לא מאמינה שיש אינטרס לבנאדם לא לחתום על טופס מועדפת לחייל משוחרר. אם אתה מסתבך עם המעסיק תעדכן אני אשמח לנסות לבדוק לך מה ניתן לעשות. :)

חחח תודה לך הכל בסדר.

וגם אם יתעוררו בעיות אני די בטוח שאני אצליח לפתור את זה...!!

למעלה