עבודה באזור בוסטון

hen155

New member
עבודה באזור בוסטון

היי, עברתי עם בעלי לאזור בוסטון לפני 7 חודשים מטעם העבודה שלו. יש לי אישור עבודה אבל עדיין לא הצלחתי למצוא עבודה .. (אכן המצב קשה) יש לי תואר ראשון ב"כלכלה וניהול" ואני מחפשת משהו עם נגיעה בתחום או כל עבודה משרדית כלשהי. האם מישהו יכול לכוון/לעזור? תודה

ravid23

New member
יש בבוסטון קהילה יהודית מאוד גדולה

האם ניסית להעזר בהם?

hen155

New member
האמת שאני לא כל כך מכירה..

אנחנו עדיין די חדשים כאן, פניתי למס' בתי ספר ישראלים ומסגרות אחה"צ, אבל נראה שההעדפה היא לבעלי ניסיון בהוראה (מה שאין לי) אשמח אם תוכל/י להפנות אותי לגורמים אחרים שנראים לך .. המון תודה מראש ( :

ravid23

New member
אהלן

לצערי אני לא כל כך מקושר בבוסטון,פשוט התגוררתי תקופה קרוב לשם{מנצסטר,ניו המפשר} הייתי אולי מציע לך לפרסם את עצמך ולנסות למצוא עבודה בתור אופר.בתחום הנל יש לך יתרון גדול מעצם היותך יהודייה ודוברת עברית,המון משפחות מחפשות אופר ולדעתי ישמחו להעסיק מישהי שהיא גם חוקית וגם מתגוררת דרך קבע בארהב. מה עוד שאם הינך אמא לילדים הדבר משמש יתרון נוסף אבל גם אם לא זה לא גורע כמו כן ראוי לציין שהכסף בתור אופר הוא לא בשמיים ומדובר במשכורת צנועה אך מכובדת,בהנחה שבעלך משתכר בצורה יפה נראה לי שזו אופציה ששווה לבדוק תבדקי היכן הרובע של הקהילה היהודית{הייתי שם אבל איני זוכר את השם} ופרסמי עצמך שם אני די בטוח שזה יעזור לך בהצלחה

babyc6

New member
אני גם

מחפשת עבודה כאופר. איך אני מפרסמת את עצמי ברובע הקהילה היהודית? יש גם קהילה יהודית בלוס אנג'לס. איך אני מפרסמת את עצמי שם? תודה מראש

ravid23

New member
תשובה

בלוס אנגלס יש בית חבד שבתוכו תמצאי המון מודעות דרושים ומחפשי עבודה תלי שלטים בבית חבד תלי שלטים ברחובות הרובע ונסי לפרסם עצמך מפה לאוזן

למעלה