עבודה באוסטרליה

hazy jane

New member
עבודה באוסטרליה

היי, אחרי שנה וחצי של עבודות מזדמנות ולא מי-יודע-מה מכניסות החלטתי שזהו, עכשיו נוסעים. לאן? לאוסטרליה וניו-זילנד, הטיול שרציתי עוד מלפני הצבא. אך אבוי, בזאת לא נעלמו החרדות הידועות של "ומה אם יגמר הכסף?". בשביל זה אני פה :) רציתי לשאול אם יש לכם מושג איך.אם.מה.מי.איפה.כמה בעבודה באוסטרליה, שמעתי שיש איזור מסוים שם שישראלים אוהבים לעבוד בו בדברים כמו קטיף עגבניות וכדומה. הוא נמצא איפושהוא ליד קימבלי. יש לכם מושג מהו? תודה, ג´יין וההזיות

Yo-man

New member
לא שמעתי על האזור הספציפי הזה

אבל בסידני יש כמה גסט האוס´ים שבהם יש לוחות מודעות עם כל האניפורמציה שאת מחפשת. עכשיו, אני לא רוצה שזה יתקבל ברוח שלילית, אבל אני עבדתי במקום בו הייתי הישראלי השני שהיה שם אי פעם. חייתי חודשיים עם קנדים, בריטים, איטלקים, ניו-זילנדים, הולנדים ונורבגים והיה מדהים. לומדים כל כך הרבה על חיי היום-יום של האנשים האלה - בזכות חיים משותפים באותו מתחם, שלא לדבר על קשרים רומנטיים והאקזוטיות שיש בזה, ערבים בהם כולם יוצאים לפאב, עושים על האש... אף אחד לא שואל איפה היית בצבא, מכירה את (...), ל אמדברים על פוליטיקה (בדר"כ) - רק מבלים יחד ולומדים זה על זה. מה הכיף בלחצות את כדור הארץ, ללכת לחווה שמגדלת פירות וירקות (כמו בארץ) ולהיות עם ישראלים ? לטייל עם ישראלים זה דבר אחר - הנופים נותנים טעם שונה. אבל לעבוד בחו"ל - לדעתי זה הזמן להתנתק מהישראליות. שיהיה רק טוב.

hazy jane

New member
אוקיי, אז בלי ישראלים :)

אפשר לקבל את כתובתו של המקום
? האימייל שלי הוא [email protected]

nana2001

New member
לא לצפות ליותר מדי

אני מצאתי את עצמי מחפשת עבודה באוסטרליה (בקטיף) במשך כמעט חודש. לכל מקום שאליו הגענו ואמרנו שאנחנו מישראל, חייכו אלינו יפה ואמרו לא תודה,זה בשל העובדה שישראלים לא יכולים לקבל ויזת עבודה והאוסטרלים (עם חכם) יודעים את זה ורובם לא מוכנים לקחת את הסיכון. חוצמזה, לגבי קטיף: אנחנו עבדנו 3 ימים בדיוק בזוועה הזאת, עבדנו במקום שנמצא על יד Ayr . לכי לפאב שם ושאלי מי זה מרטי. הוא הבחור שמסדר לכולם עבודות ולו לא משנה אם את מישראל. Ayr נמצאת בחוף המזרחי, מתחת לקיינז. מאוד נחמד שם, זו עיירה קטנטונת עם אנשים מ-ק-ס-י-מ-י-ם. בכל אופן, אני לא רוצה להישמע מבאסת אבל קטיף זו עבודה מ-מ-א-ו-ד קשה. הרבה באים לעבוד בזה ומגלים שזה הרבה יותר קשה ממה שחשבו, במיוחד קטיף עגבניות, שזה להתכופף כל הזמן, כל היום, 12 שעות... אני מאחלת לך בהצלחה ואם אני אמצא את הכרטיס ביקור של מרטי אני אכתוב לך אותו. מה שבטוח: סעי עם מספיק כסף. על כל מקרה שיהיה... תהני !!! (איזה כייף לך!!!)

Kunnunurra

המקום בו ניתן למצוא )או לפחות לחפש( עבודה בקימברלי... יש שם אכסניה מאוד נחמדה שעוזרת לכל מי שרוצה עבודה )עם ויזה או בלי(, על פי מה ששמעתי, גם ניתן למצוא...

ולגבי ישראלים

במשך כל שהותי שמערב אוסטרליה פגשתי בערך 3 ישראלים ושלושתם רק באזור פרת מערב אוסטרליה מומלצת ביותר אם רוצים לחפש קצת אוירה חדשה

למעלה