עבודה או נשים ?

thankful

New member
עבודה או נשים ?

שלום ושבת שלום ! שוב אני שמח לבקר כאן (מדי פעם) , הפעם ברצוני לערוך מעין הצבעונת (הצבעה קטנה) : אם אתן/אתם רוצות/ים שהמאמר הקרוב שלי יהיה בנושא עבודה (על העבודה שלי), אנא רשמו (בתגובה להודעה זו) "ע" (ע לציון עבודה) . אם יש עניין במאמר בנושא נשים , רשמו "נ" (נ לציון נשים) . אשמח לראות הצבעות מגוונות (למשל , לא הכל "ע" או לא הכל "נ") . אך קודם , כאמור , עלי לסגור את הפערים בשני הקורסים שלי . E לכך ובהת M לזאת , אני משער שהמאמר המבוקש ייכתב במהלך החודש הקרוב , פחות או יותר . אז , "הצביעו ברגליים !" ליאור . לזאת ,

מה דעתך להחליט בעצמך../images/Emo35.gif

יותר מעניין לדעתי יהיה לראות מה אתה תחליט לפרסם. מחכה בקוצר רוח

thankful

New member
צריך ...

להטיל מטבע (יש לי לבחור אחת משתי אפשרויות במקרה הזה ...) החזרת את הכדור אלי ... :) בטח זה כדור ענק מלא אהבה , כמו שאני מכיר אותך (וירטואלית - כנסיכת אהבה לשעבר ...) ליאור .

thankful

New member
יפה ...

אולי המשפט האחרון שלך ("במיוחד לחבר") נותן לי מוטיבציה להתחיל מהמאמר על נשים ... גם העבודה היא חלק נכבד מהחיים , ובימים האחרונים אני מרגיש צורך בקידום (למרות שאני יודע שאין לי ממש אפשרות כזאת במקום הנוכחי , בתפקיד הנוכחי) , ואשמח לכתוב גם על זה ... אולי אעשה מאמר משולב (עבודה+נשים) , וייתכן שאצביע עבודה (תרתי משמע) . ליאור .

למעלה