עבד של הזמן

עבד של הזמן

האוויר עדיין טיפה קריר בשעת הבוקר המוקדמת, מתחיל להתחמם...
עצי ההדר בפרדס מסוככים מעלינו, משלימים את האווירה המתחממת ומחוממת מאליה.
הניקור הקטן בשפתיים לנשיקת בוקר טוב כשנפגשנו, הפך לנשיקה סוערת.
הפיות התחברו, הלשונות הסתחררו והרטיבות הלכה והתגברה.
ידיי הקפואות נכנסו אל מתחת לסריג שלו וליטפו את הגוף, 'מתנצלת על הקור' לחשתי לו בתוך הנשיקה והמשכתי להתחמם ממגע ידיו בי.
יד אחת מפלסת מקומה במחשוף השמלה, שולפת שד מתוך החזיה. אצבעותיו מועכות וחופנות אותו.
יד שניה נאבקת להכנס מבעד לגרביון ובמהרה מוצאת את מקומה בין רגליי, בחמימות הכוס הבוער.
כ'כ התגעגעתי שכל הגוף דרוך וכל מגע מקפיץ ומרעיד אותי.
כשיצאתי לדרך, ראיתי לנגד עיניי את הזין הזקור מתחת לג'ינס, בתמונה שהוא שלח...
שלחתי את ידי למכנסיים ובמהרה הוא נשלף והזדקף מחוצה להם. ליטוף קל בראש הזין והכוס שלי ממשיך לרייר. ליטוף לאורכו ואני מרטיבה עוד יותר.
הפיות עדיין מחוברים בנשיקה ארוכה ורטובה, סוערת ומלאת תשוקה.
אני עוצרת לרגע להביט על הזין מקרוב ומתכופפת אליו קרוב קרוב, להרגיש ולטעום את מלוא עוצמתו.
מלקקת את הזין בעדינות, עוברת עם הלשון לאורכו, מתמקדת בכל פעם באזור אחר. מוסיפה ליטוף עם היד, במקום בו הלשון לא מגיעה.
ראשו נשמט לאחור ופיו מפיק את המרגליות הבלתי ברורות האלה שאני כה אוהבת לשמוע.
ידיו חופרות בי, מסעירות ומבעירות עוד ועוד את הגוף ואני רוצה יותר...
עוצרת את התענוג ופורסת בפניו את האפשרויות.
כל תשובה תתקבל באהבה רבה וההחלטה נפלה תוך שניה.
חולצת נעל, מורידה גרביון ומתיישבת זקופה על זין זקור וחמים.
קולות העונג של שנינו לא מותירים מקום לספק - שני מבוגרים מתהוללים ומזדיינים בהנאה מרובה בשעת בוקר מוקדמת, כמו בני נעורים, ברכב בין העצים.
הסתפרת, אני אומרת לו, תוך כדי שידיי מלטפות את שיער ראשו השמוט על המושב ומתקרבת לנשיקה. מחדירה את הלשון עמוק לתוך פיו ומושכת/נושכת את השפה התחתונה.
גרגורי העונג מטריפים אותי ואני רוצה יותר...
תני לי לטעום אותך, הוא מבקש ואני מיד משתחררת מהישיבה הצמודה ונשכבת על המושב.
שפתיו מיד נצמדות אל הכוס - הוא בוער, רטוב, חם ומגורה, ממש על הקצה...
כל רפרוף לשון בדגדגן מקפיצה את הלמות הלב, את הרעד שעובר בכל הגוף.
הוא מלקק, טועם אותי, ממלא את פיו בשפתיים הבשרניות, ידו מצטרפת וחודרת גם היא. השילוב הזה גורם לי לרעוד יותר, להאנח יותר, להנות יותר.
אלה הרגעים שאני לא רוצה שיגמרו, שיימשכו לעד ומצד שני הרגעים האלה שמובילים אותי לרגע שבו התשוקה מתפרצת ממני, עוברת לאורך גופי, כמו פתיל של פצצה,
אט אט הולך ונחרך עד לפיצוץ העז אי שם בנפתולי המוח כשאני גומרת והגוף נכנס למעין שלווה.
שלווה רגעית וזמנית ביותר. הדגדגן עדיין פועם בי, רגיש ומלא באותה התשוקה כמו ברגע שלפני והנה הזין חודר את הפתח, מתחכך ונכנס עמוק. נכנס ויוצא, כשגופו צמוד אליי.
ידיי מלטפות את ידיו החזקות, מלטפות את הישבן, דוחפות אותו בקצב שלו, פנימה והחוצה.. פנימה והחוצה עד לרגע הבלתי נמנע, בו הוא ננעץ עמוק בתוכי, עמוק עוד יותר ונשפך פנימה במלוא חומו ועוצמתו.
רגע קט כזה שעוד נשארים צמודים ומחוברים, מתנשקים ונפרדים.
הוא מתיישב ואני עדיין שכובה על המושב, מתלטפים ומדברים, מדברים ומתלטפים והשעון המרגיז הזה ממשיך לתקתק, לא עומד מלכת החצוף.
לא שאני לחוץ, הוא אומר, אבל הגיעה שעת היעד שהצבת... ובלית ברירה מתארגנים ומתלבשים, מסדרים שיער ובגדים, עוד נשיקה ועוד אחת. עוד אחת אחרונה ודי.. חייבת ללכת...

..."אני לוקחת לי עוד יום של חול מהארון
מן המראה דמותי נקרעת...הגיון או שגעון?
וגם הפעם מוותרת כי מאיץ ממולי
אותו שעון, שעון תאום מהשידה.
זה השעון, זה ההרגל, זאת השגרה.
עבד של הזמן
של השעון שמן הסתם
אותו המצאנו בעבר
עבד של הזמן
עובדי אליל שמן הסתם
אותו המצאנו בעבר
זה השעון שמדכא את העיקר..."