עבד כי ימלוך

יעלגול

New member
והפיתרון הכי פשוט

למצוא בחורה שאוהבת אןפנועים ואז אופנוע לך אופנוע לה ומכונית לסופי שבוע ולילדים.... או מבחינתי, שהוא יקח את האוטו, תנו לי אופנוע!

dmx_must_fly

New member
אני מצאתי חתולה כזאת

אבל אין לה אופנוע
היר רוצה לקנות CH
אבל אין לה כסף (למה אין אייקון לכסף??)
אז עכשיו היא
מאחור אבל אתמול היא היתה
אצל מישהו אחר עם VFR אדום מהעבודה
בלי שמות. כבוד הכרוב ורעיתו - למה הייתם צריכים לקבוע סטנדרתים לתחלופת האישה על האופנוע
עכשיו כולן מתחלפות וקופצות מאופנוע לאופנוע... האמת עכשיו אפשר לרכב בלי משקולת מאחור למפגשים

מיצו

New member
ואללה גם אני מצאתי כזו חתולה,

רק מה, שבוע אחרי שהתחתנו היא רצתה ילד. אמרתי לה לא, חכי עד אוגוסט. באוגוסט אמרה "זוכר שהבטחת?" אמתי לה כן, ולא היתה לי ברירה. אז יצאה עדי שהיא הכי מקסימה בעולם, באחריות. אבל בנתיים הגברת הגדולה אמרה "יש לנו עוד מעט ילדה, מה עם פחנוע?" עד אז עשינו הכל על 2, אבל בגלל שהמצב הכלכלי היה טוב (היי טק, לפני הנפילה) אמרתי שוב, בסדר, וקניתי לה פנחוע מזדה 626 חדשה. רק שלה. אבל מה? הגברת לא נהגה אפילו יום אחד בפחנוע. אז היו 2 כלים. ובגלל שהיתה בהריון לא עלתה יותר על הדו"ג, כי אמרה "עכשיו שיש פחנוע לא צריך לנסוע לצפון להורים על דו"ג, אפשר על ארב"ג." ומאז נפרץ הסכר, והגברת לא רוצה יותר דו"ג, רק ארב"ג, ועד שעדי לא תגדל להבין יותר אני לבד עם הדו"ג. אגב, זה בכלל לא רעיון רע בהתחשב בעובדה שבדו"ג שיש לי היום כל פתיחת גז עם מורכבת = ווילי. והיום כשהמצב הכלכלי לא כמו שהיה פעם אין ברירה וצריך להוריד מהשמנת. אז מה עושים? למכור את הארב"ג ולרדת לדגם קטן יותר? לא בא בחשבון הגברת התרגלה לפינוקים של מכוניות המנהלים. אין ברירה, מיצו צריך להיפטר מהכלי. אז שוב (ראיתם איך דחפתי את זה?), אני מוכר את הכלי השמור ביותר במדינה, במחיר מצחיק. רק תבואו. ואם מישהו ימצא קונה אחר, הוא גם יהנה. רק תביאו.

ThunderCat

New member
מיצו מוכר את הדו"ג שלו ב.......

מחיר של CH? כי אזי יש מצב לשדרג הרשיון מעד 500 ללא מוגבל
והאמת היא שאני רוצה אחד משלי, כי גיליתי לאחרונה שלא משנה איזה אופנוע, תמיד יותר טוב לרכב בעצמי מאשר להיות מורכבת. להלן בעיה: נניח ואתה חי במשפחה, ויש ילדים, ואתה רוצה ארב"ג בשביל הילדים (שכמובן יהיה להם מיני בייק, אבל זה לא לנסיעות על הכביש) ואתה רוצה אופנוע, והיא רוצה גם אופנוע משלה,, כי אופנוע זה דבר אישי, לא מתחלקים, ואתם מובלי אמצעים כי ההיטק לא משהו. אזי מה עושים?
שיודעת בעקבות מחקרים רבים, שאופנוע לא מיועד להרכבה.

JonnyBoy

New member
../images/Emo63.gif

"אי נוחות גופנית משחקת תפקיד חשוב רק כאשר מצב הרוח הוא רע. במקרה כזה נטפלים לכל דבר הגורם אי נוחות ורואים בו את הסיבה. אולם אם מצב הרוח הוא טוב, הרי אי-נוחות גופנית אינה אומרת הרבה" רוברט מ. פירסיג. (זן ואומנות אחזקת האופנוע)

psichi

New member
zataomm, צטט לי ציטוט

בזמנו הבאת פיסקה מתוך הספר דנן, על החוויה הבלתי אמצעית של הרכיבה. תוכל לצטט שוב, בבקשה? הותקלתי ע"י מישהי, ואני צריך ניסוח טוב לתשובה ואם אתה רוצה לעשות לי את היום, אז אותה פסקה גם באנגלית. תודה ויום טוף.

zataomm

New member
ציטוט

"אם אין קמח אין תורה, איזה קמח כבוד הרב? הוא לא עובד במאפיה!" זה מספיק טוב? אם לא אז מצטער אך רק הרגע נכנסתי הבייתה וצריך להתארגן לשבת, במוצ"ש אתן לך את הציטוט הרצוי. שבת שלום יחזקאל

JonnyBoy

New member
"צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים"

"בנסיעה על אופנוע רואה אתה דברים בצורה שונה לגמרי בצורה שונה משניתן לראותם בכל דרך אחרת. כשאתה במכונית מצוי אתה כל הזמן בתוך תא, ומאחר שאתה מורגל בכך אינך תופס שמה שרואה אתה מבעד לשמשה אינו אלא עוד ממראותיה של הטלוויזיה. אתה צופה פסיבי בעוד הכל נע מולך בחדגוניות, כשהוא נתון במסגרת. בנסיעה על אופנוע נעלמת המסגרת. אתה נמצא במגע הדוק עם הכל. אתה בתוך המתרחש ולא עוד צופה בו בלבד, ותחושת הנוכחות היא מהממת. אותו בטון החולף לו בזמזום כחמשה עשר סנטימטר מתחת לכף רגלך הוא הדבר הממשי, אותו החומר שעליו אתה מהלך, מצוי הוא מולך, אומנם כה מטושטש תוים, עד כי אינך יכול למקד מבטך בנקודה אחת על פניו, ובכל זאת לעולם אינו מרוחק מתפיסה ישירה". רוברט מ. פירסיג- זן ואומנות אחזקת האופנוע (ההודעה המקורית של זן כאן)

psichi

New member
סחטיין איש ../images/Emo45.gif

איך, איך מצאת את חתיכת ההסטוריה הזאת?!? עכשיו כל שנותר הוא לשנן, לשנות טיפה כדי שזה ישמע אישי ולצטט לכל אותם אנשים שחושבים שאוטו ממוזג מרווח עם רדיו, כריות אוויר מראות מתכווננות, גג נפתח בגאז´, סלחני לתסרוקת, וביטוח מקיף זה יותר עדיף...

ThunderCat

New member
ועוד פרט לידע כללי

בנוגע לנוף החולף מהאוטו. בסרט דוקומנרטי על אני לייבוביץ, צלמת הסלבריטאים והצלמת הראשית של המגאזין רולינג סטון בשנות השישים-שבעים, היא נתנה הסבר על השפעת חיי הנוודות שהיו לה בילדותה על היותה צלמת. היא טוענת שבילדותה היו הוריה לוקחים אותם ממקום למקום, כל הזמן בכבישים, במכונית, ואת כל עולמה היא ראתה דרך מסגרת מרטבעת של חלון המכונית, כשבגרה, היא תרגמה את הפריימינג של חלון המכונית לפריים המצלמה. במה זה קשור לציטוט מתוך הספר? הרי ברור וידוע שצילום זה סוג של התרחקות מהמציאות, הצלם שם את עצמו בעמדת המתבונן ולא בעמדת נמצא בתוך המצב.

JonnyBoy

New member
חשבתי על משהו דומה,

כשנסעתי לטיול באוטו לא מזמן. מבחינתי, ההבדל בין טיול במכונית לעומת אופנוע הוא כמו ההבדל בין להסתכל בתמונה של נוף לעומת הנוף עצמו. (כל זה נובע כנראה מ
מסוים שאני קורא עכשיו)

ThunderCat

New member
צודק במיליון אחוז, ובכל זאת

לא הייתי עולה על אופנוע כשאני בהריון. ולא הייתי לוקחת ילד בן יומו על האופנוע, לסקחת סיכון לעצמך זה דבר אחד, לסכן ייצור שלא יכול להחליט לעצמו זה דבר אחר. למרות שכל נסיעה ממונעת, גם בראבע"ג, מסוכנת.

למעלה