עבד כי ימלוך

psichi

New member
עבד כי ימלוך

האם אנו עבדים של אופנועינו? בעל אוטו נכנס פנימה, מפעיל את המזגן/חימום נוסע לעבודה, חונה, ושוכח מהעסק עד סוף היום. לבעל הדו"ג יש כ"כ הרבה נושאים מטרידים גם לאחר שעת הרכיבה.. כמו מתבשל בקיץ, נרטב/קופא בחורף - אני לפחות עסוק חצי יום אחרי נסיעה בלעמוד מול המזגן כדי להתייבש מהזיעה, וגם לוקח חולצה ספייר דרך קבע בתיק, אם המצב נהיה בלתי נסבל בעליל. אפילו את סוג הדיאודורנט החלפתי בשביל האופנוע. שלא לדבר על 3 מקלחות ביום כסטנדרט! חוצמיזה, צריך להסחב עם קסדה+מעיל שזה נוראאאא מעיק. האם האופנוע הוא למעשה בעל הבית במערכת היחסים הזו, וצריך בכלל לומר תודה שהוא מרשה לנו לסוע עליו? האם אופנוענות היא בהכרח דרך חיים, ולא יכולה להשאר בגדר כלי תחבורה? צביאל

dyanai

New member
Hurt so good ../images/Emo9.gif

כמובן שאופנוע דורש יותר אבל הרבה יותר כיף
דודי

psichi

New member
הדרך לירושלים ../images/Emo32.gif

(נזכרתי בדבר נוסף ולא נעים לי להכניס עוד הודעה חדשה, אז אני משרשר באופטופיק) הציעו (הצעתי?) לא מזמן את החלופה המדהימה לעליה לירושלים, ומכיוון שכבר הרבה זמן לא נסעתי שם, החלטתי היום שהגיע הזמן (בית-שמש - רמת רזיאל - עין-כרם) באחד הסיבוב לפני רמת רזיאל היה וואן מיצובישי הפוך על צידו, ומסתבר שפספסתי את המחזה ב-68 שניות בדיוק. עצרתי ליד טנדר שכבר היה לידם וחילץ את הזוג, והם היו 100% בסדר. לאחר ווידוא בריאותם הרמתי בעדינות הקלאץ´, נתתי בעודנה בגזיה והגלגל האחורי החליק כאילו אני נוסע על מרגרינה! וגם שאר הכביש מנחשונים ועד כסלון היה במצב מבריק חלקלק דומה. לא פלא שהם התהפכו בסיבוב. זהירות!

lancer

New member
וכביש מס 1 יותר טוב?

כביש מספר 1, דרך המלך לירושלים, מיד לאחר מחלף לטרון פרצי זפת על הכביש, סכנת מוות לאופנוע ביום רגיל שלא לדבר על יום גשם. כמי שעושה את הדרך הזו 4 פעמים בשבוע לכל כיוון אני כבר מזהה כל חריץ וחריץ לפי ההחלקה של הצמיג האחורי. אז מה יש להתלונן על דרכים צדדיות, אוטובוסים ימשיכו להחליק על כביש חלקלק (התאונה מצפון לצומת גולני), אופנוענים יהרגו, יאשימו את הנהג ומע"צ תצא נקייה. הזהרו שם בחוץ.

alfred

New member
האם אופנוענות היא דרך חיים?...

תלוי למי. סוג אחד של הרוכבים ממצה מאוד מהר את האופנוענות. תוך חמש שנים הוא מתקדם מTS, דרך GS ועד לCBR. ואז הוא מגלה שהייצוגית שאיתו לא ממש אוהבת את אפקט הקסדה על הפן. תוך זמן לא רב, מיצובישי לנסר כסופה (עם מחזיקי כוסות בגוון תואם) שורצת לה בחניה מעל כתמי השמן הישנים והטובים. הסוג השני, מתפשר לא מעט בנוגע לבחירותיו בחיים, ולפעמים, למרבה הצער, זה כולל גם את הנשים שאיתו. לנצח הוא יחפש את הריגוש האולטימטיבי, ואת האופנוע המושלם. המחיר, הכבד בכל קנה מידה אובייקטיבי, כבר מזמן אינו שיקול. הוא לא צריך יותר לקבל החלטות. הוא צריך להתקדם הלאה.

יפה אמרת אלפרד אם כי שכחת סוג

נוסף (נדיר אומנם) של אנשים.. זהו הסוג השני המשודרג..זה שהאשה שאיתו היא חלק מהרגשת החוויה והאופנוע הוא צלע שלישית לקשר מושלם ומאוחד.. (אני אשתי והאופנוע..
) אגב , דארמה (ניסים דואק) כתב על נושא זה בדיוק בגיליון האחרון של מוטו..

alfred

New member
אלפרד לא סופר את הסוג הזה.....

למרות שאשתו מצטרפת אליו לא אחת. אופנוע הוא שדרוג של סוס נקודה. רוצה חויות זוגיות? תרכיב סירה. עם כל הכבוד לזוגיות, היחסים הזוגיים באים לידי ביטוי בקשר "אדם-מכונה". האשה אולי מוסיפה נופך צבעוני או ססגוני, אבל אופנוע חווים לבד.

מסכים בפה מלא ../images/Emo45.gif

אבל ללא התמיכה של האשה שליד - לא יהיה קיום לאופנוע אבל יהיה קיום ללנסר אפורה...

alfred

New member
ובסוף הכרוב עוד יקנה בימר........

"בגלל שהאשה לוחצת..."

chargol_moshbat

New member
????? ?????? ?????? ?????!

???? ?????? ??? ????? ?? ??? ?? ???? ????? ?? ????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? ???? ??? ???? ????. ???? ?????? ???????? ???? ?? ?????? ???. ?? ??????. ?????? ?????? ????? ?????? ???? ????? -???? ??? ?????? ????.

chargol_moshbat

New member
שוב היה נסיון...ושוב סימני שאלה

ומה שהיה כתוב שם בערך...היה:"תהה החרגול האם חשב אי פעם אלפרד,לשדרג לסוסון שטח-השדרוג האולטימטיבי...".החרגול המושבת עוסק בשדרוג עצמי ועצמו למען הסרת המושבת משמו.אגב אלפרד ,באותו שדרוג אולטימטיבי ,אפשר לחוש גם כעז...גם כציפור-כנאמר :"שידרוג חייתי".

alfred

New member
חשב גם חשב אלפרד.............

ולא מעט אופציות גם עלו במוחו ההזוי. אמר לעצמו אלפרד, למשל, ומדוע שלא ירכב כבודו על איזה XR חביב, ככה סינגל ידידותי על הבוקר? אמר ועשה. רכב לו אלפרד על XR יום חביב וענוג. קיפץ קפיצות מקיפוצים שונים, וחזר לו לביתו טוב לבב מתמיד (בסיוע איזה לף קטנה או שתיים). אבל מה, איש מוגבל אלפרד, ואין משאביו מספיקים לו לשני אופנועים, וביטוח סחר אינו נראה באופק. ומה יעשה אלפרד ברכיבות הכביש הארוכות שהוא כה אוהב? ה XR שעל פניו נראה לאלפרד מושלם, ידידותי, אמין ופשוט, לא היה, איך לומר, להיט גדול בכביש. היה נחמד, תודה, אבל עכשיו אלפרד כבר לא חולם על XRים בלילות. אמנם אלפרד עדיין חולם על חרגול שטח מקצועי של ממש, בעצם LC4E נראה לו מספיק מקצועי בשבילו, אבל מה יהא על רכיבות הכביש הארוכות? היוכל האוסטרי להציע לאלפרד רכות נימוחה בפלחי עכוזו כמו הבאווארי? לחרגול הפתרונים.

chargol_moshbat

New member
במקרה זה ,הרכות הנימוחה של הבווארי

אינה ברת תחרות , ובטח לא מהאוסטרי החביב(גם לדארק לף אין תחרות,אפילו לא הבלונד).יחזור החרגול על קלישאת חלומו, והוא:לשטח?-כלי מקצועי...(+כמובן רכב ונגרר)לכביש?-כלי מקצועי לשם...למשל הבווארי,ממון...ממון...החרגול נאנח ,וחולם בהקיץ.

alfred

New member
../images/Emo48.gif לפחות נשארנו עם ה"לף".....

ודווקא מגישים "לף" בכוס כזו, ולא בכוס בירה טיפוסית. ואפילו הצבע דומה... יום אחד תיערך ישיבה על "לף", ויהיו בה אלפרד וגם השדון גם החרגול, וגם איתן (אם הוא יחליט בכל זאת לעבור לבראון, במקום הבלונד החביב עליו).

איתן כ.

New member
מה??? דארמה זה נסים דואק??

והוא עוד ענה לי בויכוח על מה יותר כיף מכונית ספורטיבית או אופנוע ספורטיבי. ואני חשבתי שזה בטח עוד אחד שלקח סיבוב מחבר , אך לא יותר מזה. נדמה לי שהוא כתב פעם בידיעות שהוא קנה איביזה ספורט - אני כמובן מסיר את הכובע בפני ניסיונו. הייתי מודה לו אם הוא יביא פה את הקטע הראשון מתוך הטור האחרון שלו במוטו (או שמישהו מתנדב להקליד את זה , אני בעבודה עכשיו). - כי זה היה פשוט מילה במילה מה שאני טוען כבר הרבה זמן - אופנוע זה לא ליום יום - בשביל זה יש קטנוע.

dyanai

New member
פתרון מזה פשוט ../images/Emo9.gif

שלבים חברה \ חתונה + אופנוע 1. להתחתן 2. להכריז על קנית אופנוע לקבל הודעת שללי בזנט + איום בגרושים מבת הזוג לחכות שנה להגדיל משכורת לסרב לקנות פחנועים חדשים רק זבל. 3. להמשיך כל שנה לדרוש אופנוע 4. לאחר 8 שנים הגברת רוצה רכב טוב גיפ אם אפשר כמו כולם , לסרב בתוקף 5. פשרה גיפ ב 160K לך KLE ב 47K לי
מסקנה צריך סבלנות דודי

zataomm

New member
פתרון עוד יותר פשוט

לבא כבר עם הנדוניה מראש: אני והאופנוע, האופנוע ואני, אני זה הוא והוא זה אני, תכירי נעים מאוד. עכשיו אפשר להתחיל לדבר על חתונה, בית, עבודה וכדו´. בתודה מראש אני והאופנוע או שמא האופנוע ואני.

למעלה