" עבד כי ימלוך ....."

saritoosh22

New member
תגידי את בסדר?

מה את מתעצבנת מה? מותק, אני צריכה אותך רגועה!

SilverShine

New member
כן קצת נסחפתי פה....

כן האמת התגובה הזאת היחידה שהצליחה לעצבן אותי... מותר ? זה כמו לזרוק גפרור דולק לתוך ערימה של קש ולהתחיל שריפה נוספת... ניסיתי לתת דוגמה להתיחסות צינית חריפה בכדי שתבינו שלא משתמע דברים במסווה או פלצנות מתעלה שפיטה וכ"ד מדברי ואין צורך לפרש דברים בצורה עוקצנית כי עם אני מתכוון לעקוץ אני במפורש יעשה זאת ולא במסווה של נועם וכ'ד

Mrs G

New member
אתה מנהל דו שיח עם עצמך ?

ההודעה שאתה טוען שנמחקה פשוט התכווצה לה. וחוץ מזה - להגיד על מישהו "עבד כי ימלוך" זה לא עוקצני וחריף מדי על פיך אני מבינה ? וחוץ מזה ווליום 2 - תלמד לשרשר.

SilverShine

New member
סחתן את דורכת על הקו האדום

ענת ... אם זה שמך האמיתי .. אני ממש על הקצה איתך אין לי בעיה להיות קטלני וביקורתי על אותו בסיס עוקצני שמאפיין את הערות של כיתה ג" שלך לכי תשחקי עם ילדים בגילך ... ותירדי ממני טוב ?

Mrs G

New member
אתה על הקצה איתי ?

חחחחחחחח. חיכיתי לאיבחון שלי - אבל זה ממש מעבר למצופה. אתה קולט אנשים בול !

airdene

New member
יש לי הרושם שאתה חי טוב שם על הקצה.

.. תסביך רדיפה כבר שקלנו?

airdene

New member
תגיד, זה חלק מן הניתוח האנליטי?

או שכבר נטשת את שכלך לטובת שיחרור פרצי זעם חסרי בקרה?,?,?

airdene

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חובה לשמור עליהן, זה לא אותו הטעם בלעדיהן...

Mrs G

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שתדע לך שאני, בתור אמא לילדה בת 5 וחצי ומכירה עוד כמה בני גילה - פשוט לא מסוגלת להתחיל אפילו להבין מה הניע את הילדים האלה ומאיפה הם הביאו כזה רעיון ואיך לעזאזל המורים לא שמו לב שילדה מסתובבת ככה . (וסליחה ליושבי הפורום שאני מעלה פה נושא לא רלוונטי בכלל)

SilverShine

New member
מחריד פשוט כך ...

זה מה שקורה שההורים מנפחים לילדהם את האגו שלהם במקום ללמד אותם להתמודדת עם רגשות ותחושות פנימיות .... (לא לעשות השלכות אישיות !) רוצה לדעת מה מעצבן אותי ... מקרים כאלו

airdene

New member
כפי שרמזתי בתגובתי בפורום השכן,

מכות הן כלי הרתעתי הנדרש לפעמים על אף חסרונותיו. יש לי זוג חברים שלהם ילדה בגיל המדובר, הם חזרו לגור שם (רמה”ש) ולילדה קשה מאוד להסתגל לחברה החדשה, היא כבר חטפה מכות ואף נאלצה להגן על עצמה, הוריה, אנשים טובים שכמותם, הלכו לתבוע את עלבונה מידי המורים והורי הילדות המכות... המורים מפוחדים מנסים לטאטא זאת מתחת לשטיח והורי הילדות לא נראו כמי שעניין אותם כלל שילדותיהם אלימות... אני המלצתי לחברי לרשום את בתם לקורס מזורז בקרב מגע...

Mrs G

New member
זוהי בדיוק הנקודה.

אף אחד לא לוקח אחריות על הילדים האלה. ההורים עסוקים מן הסתם בלפרנס ושתהיה להם האפשרות לשלוח את הילדים לכמה שיותר חוגים וכמה שיותר קייטנות וכמה שיותר ערוצים בלי לטרוח להבין שאת תפקיד החינוך והעשרה הם אמורים להעניק בראש ובראשונה בתוספת לאנשים להם הם משלמים . על המורים כל מילה מיותרת - הם מזמן הפסיקו להיות אנשי חינוך. עם כל החוסר טאקט והחוצפה שלי - מעודי לא העזתי אפילו להרים קול על מורה שלי. תמיד היה ברור שהם הסמכות העליונה. אפילו בפעם היחידה שהעיפו אותי מבית הספר באשמת חוש הומור ודמיון מפותח - לא העזתי להתקומם והורי כנ"ל. תמיד תמכו במורים והיה להם את הכבוד הראוי לאנשי הוראה. מעולם לא שמעתי בתקופתי על הורה שתוקף מורה או מתייחס אליו בזלזול. אני מבינה שהיום מורים אף עומדים בפני תביעות משפטיות על עניינים מטופשים. אבל המעשה הספיצי הזה מאוד מעניין. יש פה 2 בנים שידעו ללכת אחרי בת לשירותים והתעניינותם בה סבבה סביב האנטומיה הנשית. אני מנסה לחשוב למה בפיטמה ולמה לחתוך ואני חושבת שיתכן ואחת האמהות שלהם מניקה ולהם אולי בא שוקו. ילדים בני 6, אלוהים ישמור.

SilverShine

New member
לו רק היית יודע ...

באיזה מקצוע אני עוסק אולי אבל אולי היית מבין אחרת .... ובשביל לחסוך לך שאלה אז אני יגיד - מסחר בבורסה מניות חוזים מטבעות

Mrs G

New member
יש לך שקל ?

אפרופו כיתה ג'

הלו סאנשיין......

עקב מחלה בימים האחרונים לא לקחתי חלק בפורום ואני רואה שהתחלת ליצור מהומה על לא מאומה.לפני שתתחיל לצעוק שוב "שתו לי, אכלו לי" אני אבהיר לך מספר עובדות:קודם כל, היחידים שמסוגלים למחוק הודעות פה בפורום זה אני והנהלת תפוז,והיות ואני לא מחקתי לך שום הודעה, בדקתי אם הודעה כל שהיא נמחקה ע"י הנהלת תפוז ושוב, שום הודעה שלך לא נמחקה.בתור אדם בוגר הייתי מצפה ממך לקצת יותר סבלנות, וקצת אחריות לפני שאתה יוצא בצעקות והאשמות,הצלחת לקומם עליך לא מעט חברי פורום, וזה דבר לא ראוי ולא מקובל,כדי שאנשים יכבדו אותך, כדאי שגם אתה תלמד לכבד אחרים.בקשר לכל התגובות שלך, הן לא "נעלמו" , בתפוז מקובל לצמצם שרשור שעובר את ה 30 ומשהו הודעות ללינק אחד, שכאשר לוחצים על הלינק נפתח השרשור בדף חדש (ולמרות כל זאת, שום תגובה לא נמחקת) מצורף בזאת צילום מסך המראה לך את השרשור ומספר התגובות המצורפות, כשתלחץ על השורה של ההודעה ייפתח לך כל השרשור התגובות בדף נפרד.

SilverShine

New member
תודה על ההסבר ....

אני גם לא מבין על מה המהומה עשיתי טעות התנצלתי בפני אורלי על זה ונגמר הסיפור ...מה לא קורה שבן -אדם עושה טעות ? לא ידעתי שזה מצטמצם ללינק אחד הגבתי למספר הודעות ולא ראיתי את הנושא אז באמת צינתי את האפשרות שמחקו את הנושא , לאחר מכן התנצלתי שוב בהודעה אחרת אבל אף אחד לא בחר להתיחס לזה . אני אומר שוב ואחזור על זה עד שתבינו את הרעיון.... כל אחד בוחר להבין מה שהוא רוצה אני לא אחראי ולא לוקח אשמה בהתקוממות של מספר אנשים פה משום מה סיגנון הכתיבה שלי פלספני מידי ע"י קוראים מסוימים ומשתמע מכתיבתי ציניות מרובה אין זו כוונתי !!! במספר תגובות, שצינתי אותם כתגובות ציניות חריפות במיוחד, היו לשם המחשה בלבד כדי להראות שאני לא ציני במסווה ואני לא מרמז בכתיבתי ואין לי בעיה להיות ציני וחריף עם זה מה שאני רוצה כל זה שתבינו שלא משתמע ביקורת שפיטה וכ"ד בדברי ולא תחפשו את המשתמע ותיקראו בין השורות אלא ב FACE VALUE סה"כ למדתי המון מתגובות האנשים למרות הרגשות המעורבים פה של אנשים סתם עם יעניין אותך תעברי על השירשור ותראי איך הלינץ התחיל כמו כדור שלג .... אחד זרק " אנליזה .." באוויר שני "..שפיטה " נעלבו ונפגעו בשביל אורלי (שבכלל לא נפגעה ) כביכול אל תפגע ב "חברים " שלי ...... מי בכלל התכוון ורצה לפגוע ? פשוט שאלתי ומעצם השאלה הסיקו אלף ואחד פשעים ....

למעלה