" עבד כי ימלוך ....."

SilverShine

New member
" עבד כי ימלוך ....."

סחתן , לאיזה רמות היגענו שמורידים את הנושא מהפורום .. חופש הדיבור , דמוקרטיה התבטאות חופשית מה קרה לכל הדברים שאנחנו דוגלים ??? הכי מוזר שהנושא הורד מהפורום לא בגלל התבטאויות נבזיות קללות ושפה לא נאותה אלא בגלל שיש לך אורלי-אני מניח ,מנהלת הפורום את הכח לעשות זאת כמה יאה ...... עכשיו אתם מבינים איך העולם עובד ?

SilverShine

New member
מה קורה לכם אנשים ...

אין פה הודעה אחת שאינה עוקצנית במידת מה או גרוע מזה ישירה ביקורתית וחריפה ובכל זאת .... אני לא נעלב לא מתעצבן לא לוקח את זה אישית לא נפגע האגו לא מחזיר באותו השפה והישירות ומנסה לשמור על רמה כתיבה מסוימת ובכל זאת אני לא בסדר .... נו טוב נחייה עם מה שיש

OrlyNL

New member
חמוד, אני נראית לך מנהלת?

לא יודעת מה מחקו לך, אבל לי בטח ובטח שאין קשר לזה.

SilverShine

New member
סבבה ..

התרשמתי שאת כן או שהיית מנהלת בפורום , העובדה היא שהתגובות שהיו תחת הנושא בהם פירסמת את התמונות המאוירות שקיבלת באימיל נעלמו ! לא יודע מי הסיקתי שזו את ואני שמח שהבהרת שזה לא את - מתנצל על האשמת שווה..... ( רגע .... " חמוד.." !! ??? מה זה את מתיהרת עלי ...מה ! ? כמה ? למה ? ...) אני מקווה שזו ברור שזו בדיחה והערה צינית על המתרחש בסערה זו

Mrs G

New member
מנסה בשלישית -

לא נמחק כלום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=692&msgid=55072564

galgal0ne

New member
before you make a fuss

Learn how the forums work
every single thing you wrote (smart or not)is still there. People here were planty nice to you, while you on the other hand weren't. Please speak up your mind, but think before you do so.​

SilverShine

New member
READ ALL ABOUT IT....

True, my apologies to all … my mistake P.S: Pick which answer is good for you: A) Tone down your criticism and if needed go back and read the messages again I think you have a problem differentiate between nice and not so nice B) Hey, you know of any crash course I can take learning how to use this forums Thanks for telling me to think before... I almost forgot to do so- you save my life Read your remark again sees how you express your self then you’ll understand what the fuss is all about. Need help? I’ll point them out Learn how the forums work - Are you demanding? Are you irritated? What’s the hidden meaning you referring to? “People here were planty nice to you, while you on the other hand weren't –“ What does this makes you a Judge? Who are you to decide? So this is what it’s all about every one against me now? Nothing to do with pure debate As you see many interpretations to single senates it’s what you chose to see that’s count. Hope you get it the right way and don’t get sensitive with me

galgal0ne

New member
Dear Mr. Silver

for the record, this is the 2nd and last time i will bother responding to your posts, and now.... I didn't not say a word to you until you started "diagnosing" the forum members without knowing them, I kept my mouth shut, you don't know me, you can't judge me... BUT, once you judge my friends, I will judge you. I don't think that you have the right to barge n here and start bad mouthing the other members. This forum welcomes whoever wants to join, and treats the rest of us with respect. I am not even gonna bother responding to your bullets, since it is just not worth it. Lastly, i am pretty sure you managed to make some of us (or at least me) dislike you... you are more then welcome to post on this forum, BUT, you really should get rid of your attitude, I really don't think it is appreciated.​

SilverShine

New member
Do what you think is right for you

and belief what ever you want to belief this is your life מה לעשות לא קלטת את הרעיון יום יבוא ותביני.... הראתי לך שאפשר גם להיות ציני בברור ואפשר שלא ... וחוץ מזה הכתיבה שלך לא טהורה כמו שאת חושבת ויש בה הרבה מן הציניות שאת מטיפה לי עליה.... ועם קשה לך עם זה אז אולי באמת על תגיבי אני מצדי יגיב ואתן את כבוד המגיע לכל מי שיבקש שהיו לך אחלה חיים !!

תגיד, לא נמאס לך?!

הצלחת לעצבן פורום שלם תוך פחות מיממה. וואלה, סחתיין עליך! יש לי הרגשה ששברת את שיאי תפוז. יש משפט שאומר: "מילים שוות כסף. שתיקה שווה זהב". וזה לא היה ציניות. זה היה פשיטא. לפעמים צריך לא להגיב, או מקסימום להגיד "סליחה, טעיתי".

סלסרו

New member
הייתי חושב שלאחרי 30 שנות מחקר

היית מבין שבתקשורת בין אנשים הצורה בה דברים נאמרים חשובה לא פחות מתוכנם. אמר מי שאמר,
the meaning of your communication is the response you get​
אני חושב שיש לך הרבה מה לתרום לפורום, חבל שתתחיל דברים ברגל שמאל. עצתי שתקח דברים באיזי, תתחיל להכיר את הכותבים, תמתן את הודעותיך, תפסיק לנסות להראות לנו וללמד אותנו ולהכנס לנשמתם של אחרים, ובמשך הזמן תראה שדבריך יתקבלו על הקוראים. דעתי.

SilverShine

New member
34 שנות מחקר ליתר דיוק

זו בדיוק הנקודה הצורה מקבלת חשיבות יותר מהתוכן האמיתי .. במקום לקרא את הנאמר הקורא מפרש את דיברי הכותב לפי ראות עיניו ולא לפי ראות הכותב . אם יש דבר שאני שונא זה צביעות , אני מעריך כנות אמיתית וגם יודע להתמודד איתה מדוע כנות מתפרשת כציניות ואיך בכלל התפתח הנושא לפסים אישים שאנשים מתעצבנים בגללה ? נניח שמדבריך הייתי מסיק שאתה חושב שאני טיפש האם זה אומר שאני אכן כך ? גם אם היתה אומר לי במפורש " ..אתה טיפש .." לא היתי מניד אף אף ...מסיבה פשוטה יתכן שזו דעתך אבל דעתך אינה דעתי ולגביי מה שקובע זה מה שאני חושב ולא מה שאחרים חוץ מזה יש דברים שאני באמת טיפש בהם –לא מתביש ויש דברים שאני מאוד חכם בהם – אין זה מאפין את כולנו ? אנחנו חיים בחברה אגוצנטרית שאוי ואבוי ישתמע מדבריך שביטלת את חשיבותו של .... מי אני בכלל שהיגעתם למסקנה ששפטתי או שללתי את כותב זה או אחר ? מה לי ואיזו השפעה או זכות קביעה יש לי על כל אדם באשר הוא אפילו ילדי בעתיד ... כל אדם זכותו לחיות את החיים שלו כראות עיניו – תגיד אין זו זכות קיומית בסיסית ? אתה מבין למה בחיים אני לא נפגע ? וגם לא מתימר לפגוע באף אחד .... עברתי את הגיל שבוא התחיבתי לרצות אנשים סביבי (האמת גם לא עשיתי את זה בגיל צעיר) מי שמאמין שפגעתי בו שישאל אותי למה התכוונתי לפני שהוא מסיק מסקנות והענה לו בשימחה ... יש פה מישהו שמעריך את העובדה שאני יושב וכותב משפטים ארוכים ומגיב לכל פונה ? או שבטח חושבים אין לי מה לעשות בחיים מלבד לכתוב לכם ?

Mrs G

New member
יש לנו פה מקרה קשה של סכיזובלהבלה.

איך אתה קורא לזה אם לא "התפתח הנושא לפסים אישים" ואיך זה מסתדר עם ההצהרה "וגם לא מתימר לפגוע באף אחד "? שנה אני בפורומים ומעולם לא ניתקלתי במצב בו כולם מסכימים סביב נושא אחד,כמו התרעומת שיצרת. אתה מוזמן כמובן להשאר אבל אל תפיל עלינו מחלות לא לנו ובטח שאל תצפה שנעריך זאת.

SilverShine

New member
לכבוד דוקטור G

שאני אפנה אליך כ דוקטור Mrs G מאפינת מחלות וסכיצואהבלות במשפחה ? כן , אם קשה להבחין אז זו הערה צינית לאיבחון האנלפבתי שלך טוב ולנושא עצמו דילגת על הודעת ההתנצלות או שוב בחרת לא לשים לב ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=692&msgid=55210592

Mrs G

New member
אני לא מתווכחת עם היותי האבלה.

מבין את ההבדל בנינו ? ואם בהבנת הנקרא עסקינן - מה הקשר להתנצלות שלך ? יש את האישיות שלך של לפני ההתנצלות ואחרי ? אתה החלטת שמחקו לך הודעה - הסברנו לך שלא מחקו, אתה המשכת, אנחנו התעקשנו.אתה מצאת את האבידה,התנצלת ועם זאת אתה ממשיך לטחון ולהצהיר כמה אתה שונה, מיוחד ובעל ראיית החיים באופן פאנומלי פנטהמימדי ופשוט מעלה לנו את הסעיף. וחוץ מזה - אם היתה לך קצת תרבות ודרך ארץ היית מאבחן אותי כסכיזופרחה. בניגוד לגבעת חלפון שלא ענתה (וממנה הציטוט) אתה פשוט לא סותם את הפה וממשיך להוציא גיבובי שטויות ועוד מיני וונאביז. תמכור,תמכור.

airdene

New member
ענת, מה לך העבודה הזו?

חבל על זמנך ועצבייך, מה שתאמרי לו הוא יבחר לראות זאת כפגיעה דמיונית כלשהי בכבודו... הבן אדם עסוק במלחמת חפירות אינטנסיבית, אנחנו פשוט נקלענו לאש צולבת שהוא מחליף עם ה issues שלו... זמן לנתק מגע.

SilverShine

New member
בזווית אחרת ....

בתגובה שלך יש ים של ביקורת מבטלת, ציניות ומה תעשה ואל תעשה שמת לב ? " הייתי חושב שלאחרי 30 שנות מחקר היית מבין שבתקשורת בין אנשים הצורה בה דברים נאמרים חשובה לא פחות מתוכנם. " תגיד זה לא ציניות ? "חבל שתתחיל דברים ברגל שמאל " ... מה אתה מאיים עלי ? "תתחיל להכיר את הכותבים, תמתן את הודעותיך ..." - אז מה אתה אימא שלי עכשיו ? "ובמשך הזמן תראה שדבריך יתקבלו על הקוראים..." אוף תודה.. סוף סוף נחמה אני מקווה שאתה מבין שזו סתם דוגמה , הצחיק אותי לכתוב אותה אבל כמו ששמת לב התגובה הראשונה שלי שונה לחלוטין מאפשרות צינית זו בכל עינין של בחירה

תגיד, אתה בסדר?!

בסלסרו, האיש היחד בפורום שטרח לענות לך תשובות עדינות, נחמדות ועינייניות אתה נכנס?? מה עובר עליך? כן, גרמת פה תרעומת. רמזו לך לשתוק, אמרו לך לשתוק, צעקו לך את זה ואתה ממשיך... אתה כל כך אטום למה שקורה מסביבך או שאתה פשוט עושה את עצמך? כי אני יודעת שאתה לא אדיוט. תעשה טובה, תפסיק להגיב לשירשורים האלה. הצלחת לעצבן פה מספיק אנשים. רמזת שאתה בעד ביטול האגו העצמי, אז הנה עכשיו זה הרגע להוכיח את זה. עד עכשיו ענית לכל שטות שמישהו פלט פה. תראה שהשכל שלך יותר גדול מהאגו שלך ופשוט תפסיק להגיב. לצאת צודק פה כבר לא תצא. לפחות תצא בן-אדם.

SilverShine

New member
הדברים יצאו מהקשרם !!!!!!!!!!!!|עזר

לא שמת לב שכתבתי תגובה ראשונה אמיתית ואחרי זה כתבתי תגובה צינית במיוחד להראות שאפשר גם אחרת ???????? ובסוף גם ציינתי " אני מקווה שאתה מבין שזו סתם דוגמה , הצחיק אותי לכתוב אותה אבל כמו ששמת לב התגובה הראשונה שלי שונה לחלוטין מאפשרות צינית זו בכל עינין של בחירה .." איך ריבונו של עולם את מתעלמת ומאשימה אותי בזדון ...די כבר !! וכן זה נכון הוא באמת היחידי שהגיב בצורה בוגרת

למעלה