עבדתי עליכם....

ליליוש

New member
../images/Emo5.gifאני שונאת את היום הזה

הוא רק התחיל ואנשים לא מפסיקים לעבוד אלי (לא יודעת למה הם גורמים לי לאמין להם...) חברות שלי ידידים שלי מי לא... אפילו המורה שלי הצליחה לעבוד עלי....
הפתעה 1 באפריל היום

גורל

New member
דווקא בשבילי לא

היום כל היום אני רק עובדת על כל האנשים שנסביבי.... עבדתי על אמא שלי .... נתתי לחברה שלי להתקשר אליה ולהגיד לה ששברתי את הראש....

ליליוש

New member
נ"צ (ניצול שירוש) לסקר קטן.......

היום בבית ספר באו אלינו לכיתה כמה חילים וחלקו לנו שאלון סקר קצר ורציתי לשתף אותך גם אז ככה.... מה עדיף ? מה עדיף?!?!?! 1.להחליק במדרגות מול כל בית ספר או להפליץ בשיחה עם המנהלת?!?!? 2. שמישהו יקלוט אותך מוציא את התחתונים מהתחת או מחטט באף?!?! 3. פיתה עם מילקי או שוקלד עם עמבה!?! (טיפשי!!) 4. לקחת מיטריה ביום גשום ולגלות שהיא מקלוקלת או לקחת מטריה ביום שמש ולהסחב איתה כל היום?!!? 5. להתחיל עם מישהי ולגלות שהיה לך משהו בין השיניים או להתחיל עם מישהי ולגלות שהיא בחור?!!? 6. חומוס או טחינה?!?!? 7. במבה. פרפר או שוש?!?! 8. בלונדינית או ג'ינג'ית?!!? 9. שרית חדד או זהבה בן??!?! 10. מעריב לנוער או ראש1?!?! 11. ים או כנרת?!?! 12. הודו או דרום אמריקה?!?!? 13. פיטמה שלישית או פלולה באמצע המצח?!?!? 14. שערות באף או באוזניים?!?! 15. קולה או פפסי?!?!? 16. חצ'קון בתמונה של ספר מחזור או בפגישה ראשונה (אם מישהו שהייתם חמים עליו הרבה זמן)?!?!? 17. שקל בהמבורגר או המבורגר בשקל??!!? (עצוב!!) 18. גבות מחוברות או בלי גבות?!? 19. כוסית בסחבות או שמנה בביקיני?!?!? 20. השאלון הזה או בגרות בפיזיקה!?!?( שאלה הכי דפוקה!!!)

Queeny

New member
היי חברה. חזרתי לכמה ימים..../images/Emo15.gif

להחליק במדרגות מול כל בצפר
מוציא את התחתונים מהתחת... זה לא אשמתי שהם שם!! אבל לחטט באף זה כן אשמתו של המחטט! זה שהוא צריך להפעיל את המח ידנית זה בעיה שלו!
לא יודעת.
לקחת מטריה ביום שמש ולהסחב איתה כל היום. מה שבטוח בטוח.
להתחיל עם מישהי ולגלות שהיה לך משהו בין השיניים
לא חומוס ולא טחינה!!! איכס!!
רק במבה המקורי!!!! של אסם!
שטני!!! שטני עם עיניים ירוקות הכי שווה!!!
לא שרית חדד ולא זהבה בן!!!!
ראש אחד!
ים!! גלים הכי שווה!!
דרום אמריקה!
פלולה!!!
שיערות באוזניים! למה מי מסתכל שם בכלל?!
קולה!!!
פגישה ראשונה!!
למי איכפת?!לא אוכלת המבורגר!
בלי גבות עדיף!
כוסון בסחבות עדיף על שמנה בביקיני!
לא יודעת. לא הגעתי לבגרויות!