עבדתי הרבה על זה .

יואב 1980

New member
עבדתי הרבה על זה .

זה עדיין לא מוכן לגמרי אבל זאת החרב שאני בונה. בהשראת החרב של לוק משובו של הג'דיי ושל אובי וואן (הזקן)

Chakotay

New member
אני די משועמם אז עשיתי משהו די פשוט

ודרך אגב,אולי תפרסם מדריך לאיך אתה בונה את הלייטסייברס האלה?

יואב 1980

New member
איזה יופי עשית את הלייזר, מגניב!!

ובקשר למדריך, אני לא מגלה סודות מקצועיים! סתם, מה אתה מעדיף?? עם הלייזר או רק את הידית?? בכל מקרה צריך להצטייד באיזולירבנד עבה בצבע כסף, איזולירבנד דק יותר בצבע שחור, סכין יפני, סופר גלו, והכי חשוב או מקל של מטאטא, או ברזל עגול דק וחלול, תלוי אים אתה רוצה את החרב עם הלייזר או רק את הידית, ואם אתה בוחר מקל של מטאטא, אז כשאתה קונה אותו, תוודא שהוא ישר. ושתיהיה לך תוכנית בראש של איך אתה רוצה שהחרב תיראה. ושכחתי צריך גם סרט כזה שקושרים איתו עטיפות של מתנות,כמו בתמונה שצרפתי, ושיהיה אחד בצבע כסף ואחד בצבע זהב. ועם אתה רוצה עם לייזר אז תקנה את הצבע המתאים וגם צבע לבן.

Chakotay

New member
לדעתי רק את הידית. עם הלייזר זה

מצועצע מדי לדעתי.

Chakotay

New member
ולגבי הלייזר. זה לא בעיה. אם אתה

רוצה אני אסביר לך את איך עושים. זה פשוט למדי.

יואב 1980

New member
אני אשמח לדעת.

ואם אתה מחפש ברזל כזה בשביל הידית, אז יש את כל החנויות הגדולות האלו, שחכתי איך קוראים להן, נראה לי שהום סנטר?! בכל מקרה שם תוכל למצוא גם את כל שאר החומרים. ובקשר לאיך עושים, אז כודם תתכנן איך אתה רוצה שהיא תראה, ואז תעבוד כודם עם האיזולירבנד ובסוף תוסיף את הסרטים בצבע כסף וזהב. ואם יש שאלות אז אני פה.

go girl1

New member
רעות לא רות!../images/Emo66.gif

חחחחח זה מפריע לך שאני מתקנת אותך?

go girl1

New member
או שהתכוונת לאיך שאומרים בקשר...

Chakotay

New member
טוב אתה תצתרך ידע בסיסי בפוטושופ

קודם כל אתה מתחיל עם כלי המלבן(Ractanguler),אתה יוצר איתו מלבן צר וצובע את הפנים בלבן. עכשיו אתה לוקח את האליפסה ויוצר אליפסה ממש מעל הקו הלבן וצוב גם אותו בלבן ובכך אתה יוצר צורה עגלגלה לקצה החרב. סיימנו עם הבסיס הלבן של החרב. עכשיו אתה הולך ל Layer--->Layer Style--->Belnding Options הולך ל Inner Glow ב Blend Mode אתה בוחר Hard Light אחר כך אתה לוחץ פעמיים על הריבוע עם הצבע ובוחר בצבע לבן. Opacity תשים על 100 אחוז. Source שים על Center ותגדיל מעט את ה Size וה Choke . עכשיו עבור ל Outer Glow לחץ פעמים על הריבוע עם הצבע ובחר בצבע בו את רוצה שהלייט סייבר שלך תהיה. ב Blend Mode אתה שם Hard Light שוב, Opacity על 100 אחוז. עכשיו ב Spread תשים על 13 וב Size על 27. אבל כמובן אתה יכול לשחק עם זה כפי יכולתך עד שתגיע לצורה שאתה רוצה. עכשיו ב Range תשים 55. עכשיו עוברים ל Inner Shadow ב Blend Mode תשים Multiply במלבן עם הצבע בחר בצבע הקודם שבחרת בשביל החרב ב Outer Glow . את ה Opacity שים על 80 אחוז. עכשיו Choke שים על 45 ו Size על 13. אתה כמובן יכול לשחק עם כל זה בשביל להגיע לשלמות, וגם הכל תלוי בעובד שלי הבסיס הלבן שעשית. זהו זה הכל.

למעלה