עבדים היינו

עבדים היינו ../images/Emo157.gif

לקראת פסח הידוע כחג החירות, אני קוראת לחברי הפורום להוציא את כל הכביסה המלוכלכת ולספר על הניצולים שחוויתם בעבודה, ולאלו מאיתנו שעדיין חווים זאת אני קוראת לא להתבייש ולשתף, במטרה למצוא לזה פיתרון. ישנם מעסיקים שמנצלים את הרצון של צעירים להתפרנס לצד הבורות בחוקים, ואת התוצאות כולנו מכירים: הלנת שכר, היעדר תנאים סוציאלים, היעדר הפסקות, קנסות לא הוגנים וכו'. מה הולך אצלכם?

RReuTT

New member
היה לי מקרה אחד

שהמנהלת שלי רצתה לפטר אותי כי לא הסכמתי להגיע לעבודה עקב חופשת מחלה. אחרי שהפיוזים שלי קפצו עלייה והראו לה מאיפה משתין הדג ושאני כבר לא משוחררת טריה שלא מבינה ולא מכירה חוקים במדינה הזאת היא נרגעה ומהר. יש לציין ששיחקתי אותה למרות שזה לקח קצת זמן כי עשתה לי טרור עד שהיא הבינה שאסור לה לעשות את מה שהיא עושה. אבל בסופו של דבר אני חושבת שדיי ניצחתי בקרב הזה, ידעתי לעמוד על שלי ועל מה שלא מגיע לי. הבאסה זה שעכשיו אני מכירה את הפרצוף האמיתי שלה ועכשיו אני יודעת שכל החיוכים שלה זה הכל צביעות וזה פשוט מגעיל אותי. לפני חודש היא רצתה לפטר אותי ולא סבלה אותי ופתאום היא מתה עליי... אותי זה מגעיל.

RReuTT

New member
../images/Emo13.gif לא זה בסדר...

זה גם ככה זמני. אני מעדיפה לא לשמור טינה ולא לנקום באף אחד, אני מאמינה שכל אחד בסופו של דבר מקבל את מה שמגיע לו באמת.

הו הו לא חסר

השיא היה עמ ההוא שלא שילמ לי, היה קובע לי משמרות-מבטל אותן-ואז מתקשר פתאומ "אני צריכ אותכ היומ בואי". צעקות, התקפי זעמ שנבעו מצריכת הסמימ שלו ב"משרד", התפלות לשטויות כמו "הסויה צריכה להיות במרחק 43 מילימטר מהכלי" ופיטורימ של 10 עובדימ בערכ בתקופת חודשיימ המסכנימ שהייתי שמ. עכשיו כמה עובדימ וקו לעובד הולכימ למשפט נגדו.

בוביץ

New member
דווקא ניסו לנצל אותי לאחרונה

קרה אתמול האחראית אמרה שמשבוע הבא המקום עובר לשעון קיץ והמקום עובד עד 6 וחצי בערב במקום עד 6 בערב ואנו צריכים להישאר עד 6 וחצי אבל עם אותה משכורת... כלומר בתכלס לא נקבל תשלום על החצי השעה היומית שמתווסף לנו כל יום הם חשוב שנסכים אבל הגבנו ואמרנו שאנו לא מוכנים והם התקפלו

למעלה