עבדו עלי בעיניים?

lady parket

New member
עבדו עלי בעיניים?

חתמתי בחוזה הפקות מסויים עשו לי מספר תמונות באיכות מקצועית מאד + מאפרת מקצועית. החוזה היה למספר חודשים, "תקופה ניסיונית" לטענתם. בתקופה הזאת אני משלמת כמה מאות לחודש,בהמהלכם מזמינים אותי לפרוייקטים מסויימים ואודישנים בתחומים מסויימים,לאחר התקופה הניסיונית מחתימים אותי על חוזה לתקופה ארוכה טווח במידה והצלחתי . במידה ואני עוברת את האודישנים שהם מזמנים אותי אליהם, אני מתחילה לקבל כסף עבור צילומים וכו'. הנסיעות על חשבוני, האודישנים מתבצעים ללא תשלום. שמעתי על ההפקות האלה מהאינטרנט, אתר האינטרנט מאד מושקע וכן התמונות, היחס שאני מקבלת הוא יחס חם וסימפטי אך בכל זאת דיברתי עם מישהי מבי"ס למשחק במהלך ראיון שעברתי שם, שאמרה לי שהם עובדים עליי בעיניים והבנתי ממנה שאין לי מה להשוות בין בי"ס למשחק לבין הפקות,שרק בין בתי ספר למשחק יש תחרויות בין עצמן ואין לה שום אינטרס להגיד לי דברים מוטעים . אני מבולבלת.......כן ולא...... השיקול שכרגע אומר לי כן לבטל זה העניין שאני כבר שלושה שבועות לא מקבלת הזמנות ואני משלמת על זמן שאני בכלל לא פעילה יש פה מישהו שמבין עניין? האם לבטל את השיקים? האם אני צריכה להבין שסבלנות זאת מילה המפתח? אני לא יודעת איך זה עובד !!!

למעלה