עאזמי בשארה-זה דו קיום???

עאזמי בשארה-זה דו קיום???

שוב שלום היום אני אדבר על אחד הדברים הכואבים ביותר במדינתינו!!! לדבר הזה קוראים המפלגות הערביות ועזמי בשארה. מפלגות ערביות זה דבר הכרחי במדנתינו כי אנו מדינה דמוקרטית המתיימרת להיות גם נאורה. אך לא למפלגות אלו ייחלו מקימי ומייסדי הדמוקרטיה לא לאנשים כאלו פיללו מייסדי בית הניבחרים של מדינת ישראל. ישנם אנשים כמו עזמי בשרה כמו אחמד טיבי אשר במו ידיהם ממשיכים לקחת ולגרור את עמם השאולה,במו ידם מפררים כל אפשרות לשלום. לא ייתכן בשום מדינה החפצה בהמשך קיומה שיתוף גורמי אויב בהנהגת המדינה והשילטון. בשום מדינה נאורה לא ייתנו לאוייב לחקוק את החוקים. צר לי מאוד להגיד זאת אבל היום אנשים כמו בשארה וטיבי וחבריהם הוכיחו שהם האוייב מבפנים. ולא רק שהם אויבים הם מסוכנים לעמם קודם כל!!! העם הערבי נשען היום על מילותיהם ודיברהם ופשוט מיזדהה. ושוב בדיוק כמו ההודעה הקודמת שלי זה שוב אותם הבגדים אותה המסורת אותו הדבר בדיוק במקום לדאוג לשיגשוג הערים הערביות בתוך המדינה הם דואגים לפירור כל המדינה במקום לראות את מצוקת ילדיהם שנולדים עם חינוך לערכי שינאה הם מעלימים עין ואף תורמים לכך... זה פרצופו של המחוקק במדינתינו??? זהו פרצופם של מנהיגי אוכלוסיה גדולה בתוכינו שאנו חפצים לדו קיום אמיתי איתה??? תיראו כמה המדינה נותנת לערביי המדינה -אזרחיה!! דברים שאני כאזרח צריך רק להתחרות איתם ללא כל הצלחה בשל נתוני הפתיחה שלהם!! כשאני משרת את מדינתי הם נרשמים להשכלה גבוהה מטעם המדינה. יש להם אפשרויות כניסה טובות יותר.אין הם צריכים לתרום חודש שלם (לפחות) אחת לשנה אין להם כל חובות במדינה רק זכויות. אבל שוב זה המנהיגים הכל כך גרועים שלהם!!!! לאורך דורות אנו נתקלים במנהיגים גרועים אבל אחד גרוע כמו בשארה וחד כמו טיבי. אני קורה מעל במה קטנה זו לעצור את הדבר הזה מייד!!!! להוקיע אותם במיידית מהכנסת,להעמידם לדין על הסטה כנגד המדינה. אני קורה לעם הערבי למצוא מנהיגי אמת שיקחו אותם קדימה ולא אחורה שינהיגו בחוכמה ולא מתוך תבונה עתיקת יומין שאין לה כל אפשרות להתממש עוד בימינו!!! תודה

eliasys

New member
תחליף את העם

שלומי זה העם וזו הנהגתו, אוליי כדאי לך להחליף את העם הערבי החיי בארץ, בצורה זו תוכל גם לקבוע את המנהיגים שלו. אני לא מסכים עם הרבה דברים שאומרים מנהיגי הערבים בארץ, גם עם מנהיגים יהודים אני לא מסכים מן הסתם, אך וכאן ועד להחלפת המנהיגות??? תן לערבים לעשות את זה. זה תהליך שלומי, תהליך שיקח זמן ושאני ואתה מתחילים אותו כאן. דיברת על הזכויות והלוקסוס שהערבים מקבלים כאן, אבל לא דיברת על מה שהם לא מקבלים. אני לא רוצה להזכיר לך מה אנחנו לא מקבלים, כי אתה בטח יודע לבד. אז תעזוב אותך מהמנהיגים ותדבר עם האנשים הקטנים (כמוני למשל) שיכולים לבצע את השינוי לאט לאט אבל על בטוח, רק שניהו יחד נוכל לעשות זאת? אתה חושב שהמנהיג העומד בראש הממשלה היום מוצא חן בעיניי? לא ולא, אך מה איכפת לי ממנו. אני רוצה שהשינוי יבוא מהעם, משני העמים וכך המנהיגים ימצאו את עצמם בסוף בגימלאות!!!!

קלייר

New member
המצאת מנהיג שלנו/ שינהיג לשלום

האם חברי הכנסת שלנו דואגים לעם האם רחבעם זאבי - תורם לקירוב הלבבות גם לנו מסיתים משלנו אותם גם תוקיע

ביילי_007

New member
קלייר, קראת פעם את הספר ``1984 ...

בספר שנכתב לפני כמעט מאה שנה, מסופר על תקופה חשוכה שבה אנשי שלטון המציאו לעצמם מנהיג אידאלי - שנקרא B.B - big brother. כמובן שזה לא עזר וכו... ספר מעולה... קצת ארוך, אבל שווה !! תודה, ביילי נ.ב פשוט נזכרתי שרשמת ``המצאת מנהיג``

קלייר

New member
תודה על הרעיון /ביילי קסם :cool:

כן מוצא חן בעיני הרעין להמציא מנהיג-להכניס למערבל תכונות אופי ,צורת חשיבה ,איכפתי חחחחחח מותר לחלום ,ביילי אתה נער פלא עוד נשמע עליך בטוח

B.Shokor

New member
יש צודק מאוד גדול בדבריו..

יש צודק מאוד גדול בדבריו של מר שלומי מפודה.. דבר ראשון אני אישית לא כל כך מתלהב מכופסת המטומטמים ``שכך תמיד אני קורא לה`` שנמצאת בירושליים. לא רק עזמי בשארה ולא רק אחמד טיבי שהם לא מספיק מתאימים לייצג את העם, אלא גם כל חברי הכנסת אם היו ערבים או יהודים כאחד. עכשיו אנחנו נכנסים לכמה נקודות שאני בכלל לא מסכים ולא אסכים איתך עליהם: סליחה, אבל מי אמר שערביי ישראל מקבלים את כל הזכויות שלהם? מי אמר/קבע את זה בכלל? (אני ממליץ לך לדפדף בפורום ולקרוא הודעה שלי על הזכויות שערביי ישראל אינם מקבלים במדינה הזאת). חוץ מזה אתה חושב שכסף זה רק הכל של הבן-אדם, הדבר הבסיסי של הבן-אדם זה הכבוד שלו, המשפחה שלו, הבית שלו, ואוליי אחר כך בא הכסף. אני אחזור ואסכים איתך בקשר לחברי הכנסת, לא רק אחמד טיבי ולא רק עזמי בשארה צריכים להעמיד לדין, אלה כל חברי הכנסתתתתתתתתתתת והראשון הוא * אריאל שרון*. אני מאמין מאוד שעל ערביי ישראל לשנות את המנהיגים שלהם בכנסת, אבל לפני כן, גם על העם היהודי לשנות גם את מנהיגיו בכנסת. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה