ס
שבוע פרוע :)

תמיר1991

New member
אין כאלה שניגשו ל- E בחורף?

כי חשבו ברצינות להגיש אותנו כבר ל- E... תמיר.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

מה?? אנחנו נחשבים מואץ ולא ניגשים השנה לשום בגרות...... מוזר :O

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif כנ"ל.

אנחנו עושים הכל בי"א, למרות שהמורה שלי (ואני) בעד לעשות E השנה, אבל הבצפר משום מה לא ממש רוצה.\:

תכל'ס זה אותו דבר

כי E לא מצריך ממש הכנה חוץ מתרגול אנסינים ו-LC (ליסנינג בלה בלה), אז זה לא ממש מעמסת חומר, ואם אתם מסיימים גם בי"א אז זה כמונו וכמו המואץ האחרים שהיו פה, רק שנראה לי שיהיה לכם די מעפן לגשת ל-2 שאלונים באותו יום.

טל קארי

New member
סופ"ש ארוך!!!! ../images/Emo214.gif

כי יש שביתה!!!!!!!
אמממ אני מתכננת או להישאר היום בבית או ללכת לחברה..תלוי אם יהיה לי איך להגיע ומחר אולי חברות יבואו ויותר מאוחר אני אולי אלך למשפחה.. וביום ראשוןןן אני אלמד קצת כי אח"כ אני אשכח הכל מהשביתות האלה.. ו..ממ זהו..=] אחאח תקופה טובה...

ממ../images/Emo110.gif

אז עכשיו חזרתי מהשבט.. ויש קצת בעיות:\ נראה מה יהיה בהמשך.. כלמקרה, מחר טיול הכנה לפסח:] יהיה מאגניב! אח"כ כשחוזרים יש משו של צוות הדרכה.. ובערב יוצאיםםםםם!!! יאיי:]] ובראשון ישלי ברקנו וייס בבוקר:\ ואז נחזור לישון

Too Drunk To Dance

ללכת לשבת עם החברים לשתות בירה ולהנות ! ולמחרת ללמוד קצת מתמטיקה לאסוף כסף באז ביום ראשון לנסוע לת''א (יש שביתהD:) זה משעקרון עשיתי P:

noname202

New member
טיול הכנה לים L ים ;[

היה קשה. בערב כולם הגיעו מאוחר, ואז מלא חפירות...באחד וחצי בלילה סיימנו והלכנו לישון
קמנו באיזה 6 בבוקר, למסלול של 8-10 ק"מ [אין לי מושג כמה בתכלס]...היה חביב, למרות שהייתי קצת בדד... הלילה היה קר. הברזנו מהפורומים של הלילה...התעוררתי באיזה חמש בבוקר מהקור והאבנים, גרר
אחרי זה מסלול, שהוא בתכלס הכי קצר - 7 ק"מ...הרגשתי ממש לא טוב והוא היה לי קשה בטירוף, רק רציתי להגיע לסוף... לפחות הייתי עם פקאצ D: מסקנה: גיא מדריך בים אל ים, מור ואני לא נשרוד D:

למעלה